Lale

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su crveno-beli spremni za težak dvomeč, kao i da ne očekuje da pitanje prolaska u četvrto kolo bude rešeno sutra, ali da veruje da njegova ekipa ima šanse za dalji plasman.

U prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Vojvodine u četvrtak igraju protiv ekipe Dinama iz Minska. Utakmica sa igra na stadionu „Karađorđe“u sada već ustaljenom terminu od 20 časova.

Povodom prve utakmice protiv Dinama, u media centru stadiona „Karađorđe“ danas je održana konferencija za novinare, na kojoj se prisutnima obratio šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović. Prema rečima Nenada Lalatovića, ekipa spremno dočekuje revanš i veruje da njegova ekipa ima šanse za prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Očekuje  nas težak i neizvestan dvomeč  sa Dinamom iz Minska. To je  tim koji ima kvalitet, što dokazuje poslednjih nekoliko godina konstantnim učešćima u kvalifikacijama i igranjem u grupnoj fazi Lige Evrope – kaže Lalatović.

Šef stručnog štaba Vojvodine zna koji su kvaliteti Belorusa.

– O protivniku smo dobili dovoljno podataka, tako da ćemo spremiti odgovarajuću taktiku za sutrašnji meč. To je  dobro uigran tim, sa nekoliko sjanih pojedinaca. Posebno im je  dobra kontra i polukontra. Mi se nećemo zaletati. Bićemo strpljivi.  Pobednik dvomeča verovatno neće biti odlučen sutra – kaže Lalatović.

O šansama svoje ekipe.

-Mislim da nismo bez šansi u ovom okršaju. Moja ekipa je spremna. Nemamo kažnjenih igrača. Što se tiče povreda, jedino je Ćurko već duže odsutan iz tima. Očekujemo veliki broj naših navijača, koji će nam svakoko biti važni u ovom duelu – rekao je Lalatović.

Podsećamo

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

sreda, 27. jul: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 do 20 časova, moći će da se nabave ulaznice za zapad i istok.

četvrtak, 28 jul: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 14 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini, od 17 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Ulaznice za zapad prodavaće se po ceni od 500 dinara, dok će ulaznice za istok i sever moći besplatno da se preuzmu na blagajni, s tim da će jedno lice moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice.

Ulaznice će se prodavati/deliti po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Za ovu utakmicu važiće isključivo sezonske ulaznice za tekuću sezonu 2016/17, dok sezonske ulaznice za sezonu 2015/16. više ne važe.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.