Vidak Bratić, Dragan Šarac i Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan današnjim žrebom parova za osminu finala Kupa Srbije, u kojem je njegov tim za protivnika dobio ekipu Inđije.

U fudbalskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, danas je održan žreb izvlačenja parova osmine finala Kupa Srbije. Voljom žreba, odlučeno je da će se u osmini finala sastati ekipe Vojvodine i Inđije, koje su se u Kup takmičenju sastale i u sezoni 2011/12, kada su crveno-beli bili bolji i na gostujućem terenu slavili rezultatom 1:2.

Ovoga puta, uloga domaćina pripašće timu sa „Karađorđa“, a trener Nenad Lalatović veruje da će Vojvodina i nakon te utakmice nastaviti takmičenje u našem najmasovnijem takmičenju.

– S obzirom na to koje smo sve ekipe mogli da dobijemo za rivala, svakako mogu reći da sam zadovoljan žrebom. Međutim, to ne znači da ćemo olako pristupiti meču i potceniti ekipu Inđije. To je dobra ekipa, koja pruža solidne partije u Prvoj ligi Srbije i svakako ćemo morati vrlo ozbiljno da ih shvatimo. Uostalom, ove sezone na utakmici protiv Kolubare se već pokazalo koliko timovi iz Prve lige umeju da budu nezgodni, tako da moramo biti maksimalno oprezni. U svakom slučaju, očekujem prolaz dalje, a potrudićemo se da u Kupu doguramo što više možemo – rekao je Lalatović.

Meč između Vojvodine i Inđije biće odigran drugog decembra.