После ремија његовог тима против Јавора, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да није задовољан игром црвено-белих, поготово у одбрани.

Војводина је данас играла нерешено 2:2 (2:1) против Јавора, у 13. колу Супер лиге Србије.

– Честитам Јавору на сасвим заслужено освојеном боду. Свим мојим играчима замерам на томе што су данас дефанзивно одиграли јако, јако лоше. Данас нисмо личили на тим какав смо били на претходним утакмицама. Овакве голове не смемо примити, поготово онај други, када смо изашли на 45 метара и када је њихов играч већ при пријему лопте побегао целој нашој задњој линији. Уместо да се ту одмах направи фаул, ми се тркамо са њим, а кад на такав начин примите гол, онда је противник заслужено освојио бод. Незадовољан сам, али оно што имам, рећи ћу мојим играчима у свлачионици – каже Лалатовић.

У наредном колу, Војводина ће на „Карађорђу“ дочекати екипу Инђије.

– Морамо да се окренемо наредној утакмици против Инђије, јер нам је сваки бод битан, а лига је стварно изједначена. Ми имамо много младих играча, а данас су на терену били Веселиновић, Деветак, Зукић, Топић, Нешковић… Они су то и заслужили, али не сме да нам се деси да овако губимо бодове код куће. Пре утакмице сам рекао да је Јавор квалитетан тим и да нису случајно победили ТСЦ, али ми дефинитивно имамо много већи проблем кад играмо код куће, него на страни. На мени је да тај проблем решим, како бисмо у следећем колу победили Инђију, а у борби за Европу, и овај један бод нам је битан – изјавио је Лалатовић.

Утакмица између Војводине и Инђије играће се већ у среду на „Карађорђу“, са почетком у 18 часова.