Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је Партизан заслужено победио и да је пораз од 4:0 његово најслабије издање као тренера у Хумској.

– Нисмо ушли у утакмицу онако како сам очекивао. Посебно ми је криво за онај пенал, али то не умањује Партизан. Апсолутно је заслужено победио. Немам шта да замерим играчима, Партизан је био бољи и квалитетнији, посебно у дуел игри. Нас ту нигде није било. После првог гола екипа је пала, али у последње две утакмице не играмо на нивоу на ком можемо – рекао је Лалатовић новинарима после меча.

Он је истакао и да нема велику ротацију играча, као и да је ово тим који је прошле сезоне био девети.

– Кад би се завршила полусезона, ми бисмо били трећи. Задовољан сам са тиме колико смо бодова освојили. Наравно да нисам задовољан кад се овако изгуби од Партизана. Колико год сам пута био овде, ово је моје најслабије изадње. И моје као тренера и екипе коју водим на стадиону Партизана. Да бисте победили Партизан, Звезду морате да имате јаку дуел игру, а ми смо их пустили да играју. Имају феноменалне играче и тешко ко у Србији може да им парира. Партизан и Звезда имају одличне фондове играча, посебно страних играча. Сума, Садик, Натхо, Асано… Стварно праве огромну разлику – закључио је Лалатовић.