После пласмана његовог тима у четвртфинале Купа Србије, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да је за црвено-беле најважније то да су изборили пролаз у наредну фазу такмичења и да се сада окрећу обавезама у првенству.

Војводина је данас победила Синђелић резултатом 4:0 (2:0), у осмини финала Купа Србије.

– За мене је данас најбитније било то да прођемо у четвртфинале Купа Србије и мислим да смо то заслужили. Раније сам мало замерао својим играчима да слабо дајемо голове из прекида, а данас је тако постигнут аутогол. Други погодак смо дали из пенала након феноменалног паса Петковића у дубину, четврти Ђурић на другој стативи такође после прекида, а трећи кроз посед, што је оно што стално тражим од мојих играча: да се много крећу без лопте и да играч који има лопту увек има два расположива решења. Имали смо још неке шансе, баш као и Синђа, који је данас имао кадровских проблема и дошао је без неколико играча – каже Лалатовић.

Већ у суботу, Војводина ће поново играти на свом терену, пошто ће у Супер лиги Србије дочекати екипу Јавора.

– Ми се већ сада окрећемо следећем противнику, који је у прошлом колу победио ТСЦ резултатом 3:2, иако је два пута губио. Апсолутно се ради о једној квалитетној екипи и све мисли су нам фокусиране на суботу и 18 часова. Мојим играчима честитам на проласку даље, а Синђи желим да остварује што боље резултате, на челу са мојим колегом, који је сигурно један од најбољих тренера у Србији – изјавио је Лалатовић.

Улазнице за меч против Јавора такође ће моћи бесплатно да се преузму на благајнама стадиона, сат времена пре почетка меча. Такође, за ову утакмицу важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.