У деветом колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра гостују екипи Инђије. За црвено-беле, овај меч долази након елиминације из квалификација за Лигу Европе и утакмице против Стандарда, у којој су у четвртак поражени тек након 120 минута велике борбе у Лијежу.

Међутим, према речима шефа стручног штаба „старе даме“ Ненада Лалатовића, то је сада иза њих, а играчи су се у потпуности окренули обавезама у домаћим такмичењима.

– Драго ми је што нам је Фудбалски савез изашао у сусрет и омогућио нам да овај меч играмо у понедељак, јер смо у четвртак имали изузетно напорних 120 минута у Лијежу, одакле смо се вратили у петак у пет сати ујутро. Међутим, без обзира на дан више за одмор и тренинг, против Инђије нас свакако очекује врло исцрпљујућа утакмица и то из више разлога. Наше циљеве свакако нећемо мењати и даћемо све од себе да у дербију севера Србије остваримо добар резултат – изјавио је Лалатовић.

Утакмица између Инђије и Војводине игра се у понедељак од 16 часова, уз директан пренос на првом каналу телевизије Арена спорт. Услед познате епидемиолошке ситуације, и овај меч биће одигран без присуства гледалаца.