Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da mu je vrlo teško palo to što je njegova ekipa ostala bez pobede na utakmici protiv Rada, na kojoj je drugi gol primila u poslednjem minutu meča.

U 25. kolu Super lige Srbije, Rad i Vojvodina danas su igrali nerešeno 2:2 (0:1), iako su crveno-beli imali vođstvo od 0:2.

– Utakmica je bila za infarkt. U Ivanjici, Javoru smo bukvalno poklonili drugi gol, a isto smo učinili i danas protiv Rada i neshvatljivo je da pravimo takve greške. Ušli smo jako dobro u meč i otvorili ga kako treba, iako smo znali da je Rad vrlo dobar tim, koga sjajno predvodi moj kolega. Taj klub zaslužuje da ostane u Super ligi i ja mu to od srca želim, ujedno i čestitam na osvojenom bodu. Mi smo do 70. minuta imali sve u svojim rukama, ali kad igrači u glavi već počnu da slave pre nego što se utakmica završi, onda obično biva da usledi kazna. Teren je bio težak i klizav, ali mislim da je viđena jedna zanimljiva i kvalitetna utakmica i čestitam igračima oba tima na borbi. Da je meč odigran pred punim stadionom koji prima 30.000 ljudi, rekli bismo da je viđen meč na evropskom nivou. Teško mi je palo to što nismo osvojili tri boda, ali greške su sastavni deo fudbala i već se okrećemo narednoj utakmici protiv Borca – rekao je Lalatović.

Utakmica između Vojvodine i Borca biće odigrana narednog vikenda na „Karađorđu“.