После победе његовог тима над Брежицама, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да му је приоритет да „стару даму“ врати на европску фудбалску сцену.

Војводина је данас победила Брежице резултатом 1:8 (1:1), у пријатељском мечу одиграном у Термама Чатеж.

– Генерално могу бити задовољан издањем екипе на овој утакмици, посебно у другом полувремену. У првом полувремену, играло је доста младих играча, за које се види да им је потребно време како би се наметнули и водили игру Војводине, тако да и клуб и навијачи за њих морају да имају стрпљења, јер мени је приоритет да Војводину вратим на европску сцену. Што се тиче другог дела утакмице, сувишно је било шта коментарисати. Дали смо седам голова, играли висок пресинг свих 45 минута, доминирали, имали добру дуел игру, убацивали се из другог плана, имали завршницу… Једноставно, све је било беспрекорно и за сваку похвалу – изјавио је Лалатовић.

Његовом одлуком, фудбалери Војводине сутра неће имати преподневни тренинг, већ ће уместо тога имати једночасовни боравак у базену, а са тренинзима ће наставити поподне, када ће поново истрчати на терен у Термама Чатеж.