После победе његовог тима над Кршком, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да га радује карактер тима и изражена жеља за победом од стране његових играча.

Војводина је данас победила Кршко резултатом 0:1 (0:1), у пријатељској утакмици одиграној у истоименом граду у Словенији.

– Утакмицом генерално могу бити задовољан. У првом полувремену, Војводина је наступила са истим тимом као и прошле сезоне, са изузетком Дринчића и Бојића. Свака победа је битна за наш клуб и наше самопоуздање и задовољан сам резултатом. Још увек нисам задовољан игром, али наравно, не могу ни бити задовољан кад сам тек пре 10 дана дошао у клуб. Како време буде одмицало, сигурно ћемо бити све бољи и бољи. Радује ме карактер тима и жеља за победом, а оно што је најбитније јесте то да смо забележили трећу победу заредом – каже Лалатовић.

Војводина је данас ангажовала још једног играча на позицији задњег везног, пошто је двогодишњи уговор са Вошом потписао досадашњи играч португалског друголигаша Фаренсеа Вања Марковић (25).

– Ми нисмо у ситуацији да можемо да доводимо играче као Црвена звезда и Партизан и плаћамо обештећења од пола милиона евра. Вања је имао паузу и њему ће бити потребно време, али сигурно да је јако квалитетан играч. У договору са директором Лазетићем и председником Гајићем, одлучили смо да га доведемо и у будућности ће сигурно бити велико појачање за нас – истакао је Лалатовић.