Posle pobede njegovog tima nad Krškom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da ga raduje karakter tima i izražena želja za pobedom od strane njegovih igrača.

Vojvodina je danas pobedila Krško rezultatom 0:1 (0:1), u prijateljskoj utakmici odigranoj u istoimenom gradu u Sloveniji.

– Utakmicom generalno mogu biti zadovoljan. U prvom poluvremenu, Vojvodina je nastupila sa istim timom kao i prošle sezone, sa izuzetkom Drinčića i Bojića. Svaka pobeda je bitna za naš klub i naše samopouzdanje i zadovoljan sam rezultatom. Još uvek nisam zadovoljan igrom, ali naravno, ne mogu ni biti zadovoljan kad sam tek pre 10 dana došao u klub. Kako vreme bude odmicalo, sigurno ćemo biti sve bolji i bolji. Raduje me karakter tima i želja za pobedom, a ono što je najbitnije jeste to da smo zabeležili treću pobedu zaredom – kaže Lalatović.

Vojvodina je danas angažovala još jednog igrača na poziciji zadnjeg veznog, pošto je dvogodišnji ugovor sa Vošom potpisao dosadašnji igrač portugalskog drugoligaša Farensea Vanja Marković (25).

– Mi nismo u situaciji da možemo da dovodimo igrače kao Crvena zvezda i Partizan i plaćamo obeštećenja od pola miliona evra. Vanja je imao pauzu i njemu će biti potrebno vreme, ali sigurno da je jako kvalitetan igrač. U dogovoru sa direktorom Lazetićem i predsednikom Gajićem, odlučili smo da ga dovedemo i u budućnosti će sigurno biti veliko pojačanje za nas – istakao je Lalatović.