Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je krajnji rezultat derbija protiv Crvene zvezde realan, ocenjujući duel dva tima na „Karađorđu“ kao „fajterski“.

Vojvodina i Crvena zvezda večeras su igrali 0:0, u derbiju 28. kola Super lige Srbije.

– Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na, pre svega, požrtvovanoj igri, a mom kolegi Grofu Božoviću i Crvenoj zvezdi čestitam na nizu od 24 pobede. Po mom mišljenju, Crvena zvezda je već osvojila titulu i na tome joj takođe čestitam. Što se tiče utakmice, mislim da je bio jedan tvrd meč, koji se odvijao sa puno borbe i mnogo duela na sredini terena, pri čemu nijedna ekipa nije uspevala da stvori stopostotne šanse. Mi smo taktički dobro odradili utakmicu i zatvorili sve prilaze našem golu. U prvom poluvremenu, Raša (Pankov) je imao priliku sa dva metra posle odbijene lopte nakon kornera, ali kasnije mi je rekao da je mislio da je bio ofsajd. To je bila lepa šansa u kojoj je možda mogao i bolje da reaguje, baš kao i Ašćerić glavom u drugom delu. Međutim, kada se sve sabere i oduzme, bila je ovo jedna fajterska utakmica i krajnji rezultat je realan. Mojim igračima čestitam na prikazanoj igri i osvojenom bodu, protiv ekipe koja je do sada imala 24 pobede u nizu – izjavio je Lalatović.

U narednom kolu, fudbalere Vojvodine očekuje gostovanje Radničkom u Nišu, a taj meč na programu je već u sredu, šestog aprila, sa početkom u 16 časova.