Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je važno to što je njegova ekipa danas uspela da ostvari pobedu nad ekipom Jagodine, bez obzira na to što se radilo o prijateljskom susretu.

Golovima Malbašića u 28. (p) i 36. minutu, Voša je danas pobedila Jagodince rezultatom 2:1 (2:1), u prijateljskom meču odigranom u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku.

– Jagodina ima dobar tim i dala nam je evrogol, što je bilo jako teško odbraniti, ali pored toga, imali smo kontrolu nad igrom i u prvom i u drugom poluvremenu. Igrači su pokazali želju i karakter i videlo se da mi moramo da pobedimo kad imamo ovakav pristup utakmici. Ono čega sam se plašio jeste pad koncentracije posle 85. minuta, što smo danas uspeli da ispravimo. Bilo je još nekih nedostataka koje moramo da rešimo do utakmice protiv Crvene zvezde, ali zadovoljan sam pobedom. Bez obzira na to što je reč o prijateljskoj utakmici, važno je samo da nas krene i mislim da je ovom timu potrebna jedna pobeda u prvenstvu kako bi pokazao svoju pravu snagu – kaže Lalatović.

Već sledeće subote, crveno-beli će odigrati meč koji će biti neuporedivo važniji od današnjeg.

– Crvena zvezda je možda favorit na papiru, ali nas ne zanima ni njihova titula, ni njihov rekord. Gledamo samo sebe, borimo se za goli život i svaki bod nam je bitan, a tako će biti i protiv Zvezde. Ako tako uđemo u utakmicu i budemo agresivniji od njih, onda možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu – rekao je Lalatović.