После победе његовог тима над Спартаком, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да је задовољан оним што су приказали црвено-бели, од којих тек очекује праве и квалитетне партије.

Војводина је данас победила Спартак резултатом 2:1 (1:1), у пријатељском мечу одиграном у Ветернику.

– Увек сам задовољан када се утакмица добије. Ово нам је тек друга утакмица, у коју смо ушли из тешких тренинга, па сам зато задовољан и залагањем, жељом, вољом и ритмом који смо имали. Наравно, сада још увек нисам задовољан игром, јер морамо много боље, али с обзиром на то да тренирамо тек две недеље и да су играчи преуморни, мислим да је то добро изгледало данас – каже Лалатовић.

У другом полувремену, на позицији десног бека, за Војводину је наступио Константин Ника (26), који је прошле полусезоне био члан румунског Волунтарија и који је тренутно на проби међу црвено-белима.

– Види се да је имао дужу паузу и да је неспреман, али види се и да има квалитет, па сада треба да донесемо одлуку о томе да ли ће ићи са нама на припреме или не. Списак путника у Турску је практично искристалисан, иако морамо довести још једног штопера, јер ту за сада имамо само Саничанина и Ђурића. Веселиновић је повређен, а Стојсављевић је млад играч и он треба да буде будућност нашег клуба. Нама је тренутно потребан још један искусан штопер – истакао је Лалатовић.

Фудбалери Војводине ће још сутра тренирати у ФЦ „Вујадин Бошков“, пошто у петак одлазе на двонедељне припреме у Турску.