Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan igrom i pristupom svojih igrača na današnjem prijateljskom meču protiv Bačke.

Voša je danas slavila protiv Bačke sa 4:0 (4:0), u prvoj prijateljskoj utakmici ove godine.

– Mogu biti zadovoljan i igrom i pristupom igrača Vojvodine, protiv dobrog tima kao što je Bačka. Na teren smo izašli sa željom da ovu godinu rezultatski započnemo u pobedničkom stilu i u tome smo i uspeli. U prvom poluvremenu smo bili vrlo agresivni i efikasni, a više od samih golova, raduje me igra koju smo prikazali. Igrači su ispunili sve ono što sam tražio od njih. U drugom delu, Bačka je zaigrala nešto defanzivnije i nije nam ostavila mnogo prostora, mada smo i tada imali dve-tri stopostotne šanse koje nismo iskoristili. Igrači će sutra imati slobodan dan, u ponedeljak ćemo imati jedan trening, a u utorak putujemo u Tursku da brusimo formu za nastavak sezone – kaže Lalatović.

Za „staru damu“ danas je nastupilo nekoliko novih igrača.

– U prvom poluvremenu, na poziciji štopera igrao je Miletić. Njega dugo poznajem, trenirao sam ga u Borcu i on bi sigurno bio pojačanje za nas. U drugom delu, zaigrali su Milinković, Malbašić i Meleg i oni su na mene takođe ostavili pozitivan utisak, s tim da se kod Melega i Malbašića vidi da u proteklih godinu dana nisu mnogo igrali. Međutim, kako vreme odmiče, verujem da će se pokazati kao pojačanja za nas – ističe Lalatović.

Plan rada i spisak putnika za Tursku je gotovo poznat.

– U Belek će putovati 23 igrača i tri golmana, a moguće je da će nam se do polaska na put pridružiti još dvojica novih fudbalera. Ovi koji su došli jesu pojačanja, ali voleo bih da nam se pridruže još neki igrači koji su u prethodnih godinu-dve igrali u kontinuitetu – napomenuo je Lalatović.