После ремија његовог тима са Борцем, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да је задовољан игром и коначним резултатом, те да из Бањалуке носи само лепе успомене.

Војводина је вечерас играла нерешено 1:1 (0:0) са Борцем, у пријатељском хуманитарном мечу одиграном у Бањалуци.

– Иако је био пријатељски меч, на терену се играло врло жустро и водила се борба у оба правца, са много дуела. Могли смо и да победимо и да изгубимо, мада сматрам да смо у другом полувремену ипак били ближи победи, јер су Матић и Нешковић имали стопостотне шансе, када су били сами испред голмана. Гол смо примили из контре, а изједначили евроголом Дринчића. Резултатом могу бити задовољан, мада ми он није био толико битан, јер смо у уторак и среду имали по два јака и тешка тренинга, а након тога смо путовали, па се код играча осећа умор. Приступом и игром сам задовољан такође и играчи су показали да имају квалитет, те да се са правом налазе на позицији на којој јесу. Ја ћу дати све од себе да моја Војводина, са овом управом, изађе у Европу, јер наши навијачи и Нови Сад као град апсолутно заслужују да гледају европску Војводину следеће сезоне – истиче Лалатовић.

Он се такође захвалио домаћинима и свим Бањалучанима на јако срдачном и пријатном дочеку у главном граду Републике Српске.

– Мени је свугде пријатно, па сам се тако и овде јако лепо осећао. Бањалука је прелеп град и људи су врло срдачни, па су играче и мене врло лепо прихватили, а кад видите да вас неко поштује и цени, онда одатле можете да носите само лепе успомене – напомиње Лалатовић.

Већ у наредни петак, Војводина ће гостовати у Нишу, где је против Радничког очекује меч осмог кола Супер лиге Србије.

– Очекујем тежак и неизвестан меч и, по мом мишљењу, за нас ће то бити још тежа утакмица од оне против Црвене звезде. Тамо сам провео прелепих годину дана и имао само два пораза, те сам оборио све могуће клупске рекорде. Знам да је тамо врела публика, која јако воли свој клуб и свој град, па зато очекујем врло тешку и неизвесну утакмицу – рекао је Лалатовић.

Меч између Радничког и Војводине заказан је за петак, са почетком у 18 часова.