Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan sa igračima koji su ove zime stigli u redove crveno-belih, naglasivši da je uveren da će se svaki od njih pokazati kao istinsko pojačanje za njegov tim.

Fudbaleri Vojvodine sutra putuju na dvonedeljne pripreme u Tursku, a tom prilikom danas su u FC „Vujadin Boškov“ predstavljeni novi članovi crveno-belih: Milan Stepanov, Dejan Meleg, Milan Milinković, Filip Malbašić, Nemanja Miletić i Dušan Jovančić.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović nije propustio priliku da izrazi svoje zadovoljstvo sa onim što je do sada učinjeno u prelaznom roku.

– Jako sam zadovoljan sa onim što je do sada urađeno. U situaciji u kojoj se nalazi ne samo FK Vojvodina, već čitava država, gde se skoro niko ne može pohvaliti nekim velikim finansijskim sredstvima, uprava kluba je uspela da dovede ovako kvalitetne igrače. Na tome sam im zahvalan i siguran sam da će se svaki od tih igrača pokazati kao pojačanje za Vojvodinu. Armija naših navijača očekuje da kroz prvenstvo ili Kup izađemo u Evropu i igrači koji su došli će nam pomoći u tome. U ime svojih igrača i svoje lično ime, mogu da kažem da ćemo na svakom treningu i svakoj utakmici davati 200 posto svojih mogućnosti kako bismo taj cilj i ostvarili – kaže Lalatović.

Vojvodina je sa pripremama za novu polusezonu počela još 12. januara.

– Prve dve nedelje rada su protekle u sjajnoj atmosferi. Jeste bilo malo napornije, ali u ovoj fazi priprema, to tako i mora. Čeka nas jako teška polusezona. Prvu utakmicu igramo kod kuće protiv Spartaka, a onda nas za nedelju dana očekuju tri teška gostovanja: Metalac, Javor i Rad. Potom nam dolazi Borac, pa gostujemo OFK Beogradu, zatim dočekujemo Zvezdu i onda idemo u Niš. To je paklen raspored, ali zato smo se i pojačali i nadam se da ćemo i u Turskoj nastaviti sa dobrim radom i izbrusiti formu protiv kvalitetnih protivnika – rekao je Lalatović.

Šef stručnog štaba Vojvodine prokomentarisao je i trenutno zdravstveno stanje Milana Stepanova, kao i status štopera Gorana Švonje, koji je proteklih dana bio na probi u Vojvodini, a njegov odgovor možete poslušati u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.