Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan samo onim što su njegovi igrači prikazali u drugom poluvremenu utakmice protiv ČSK-a.

U prijateljskom meču odigranom u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, fudbaleri Vojvodine danas su savladali ekipu ČSK-a iz Čelareva rezultatom 4:1 (1:1). Posle meča, šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović istakao je da je zadovoljan samo onim što su njegovi igrači prikazali u drugom poluvremenu.

– Danas mogu biti zadovoljan samo onim što smo pokazali u drugom delu utakmice. Mislim da nismo dobro ušli u meč i stekao sam utisak da igrači hoće samo da je „odrade“. Ipak, i u prvom delu smo dali lep gol preko Jovančića, a potom ga primili iz naše greške. Ekipa ČSK-a je bila agresivnija, a na poluvremenu smo napravili jedan mali sastanak i u nastavku se sve okrenulo na bolje po nas. Zaigrali smo agresivnije, požrtvovanije, borbenije, dobro smo se kretali i postigli lepe golove. To je primer kako moramo da igramo tokom svih 90 minuta – kaže Lalatović.

Mnogo važniji meč, Vojvodinu očekuje već u četvrtak, kada na „Karađorđe“ stiže ekipa Konah’s ki iz Velsa.

– Jako je teško doći do pravih informacija o timu iz Velsa, jer nigde ne možemo da dođemo do snimka njihovih utakmica, čak ni ovih nedavnih protiv Stabeka. Pokušavamo na sve moguće načine i uspeli smo da dođemo do snimka samo jednog njihovog meča, koji su odigrali pre dvadesetak dana. Sutra ćemo imati video analizu, pa ćemo znati malo više o njima. U svakom slučaju, sigurno je da se radi o timu koji ima kvalitet, pošto su izbacili dobru ekipu Stabeka i to bez primljenog gola, tako da ih moramo maksimalno ozbiljno shvatiti. U Velsu je fudbal u usponu, što pokazuju i rezultati njihove reprezentacije, ali nadam se da ćemo imati snage da se plasiramo u treće kolo, što bi stvarno bio veliki uspeh za nas – ističe Lalatović.

Na tom putu, svakako mnogo znači i podrška navijača.

– Odmah posle utakmice protiv Bokelja, rekao sam da je ta pobeda naša isto koliko i njihova, jer smo stvarno imali fenomenalnu podršku tokom svih 90 minuta. Nadam se da će biti tako i protiv Velšana i da će gledaoci doći u još većem broju. Kada igrate kod kuće, mnogo je lakše igrati uz vetar u leđa od strane navijača – rekao je Lalatović.

Utakmica između Vojvodine i Konah’s kija na programu je u četvrtak, 14. jula, sa početkom u 20 časova.