После победе његовог тима над Цементом, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић је изјавио да залагање и приступ обавезама од стране црвено-белих морају бити на много већем нивоу.

Војводина је данас победила Цемент резултатом 2:0 (1:0), у пријатељском мечу одиграном у Ветернику.

– Наравно, увек сам задовољан када се победи, али све мора бити још боље, поготово залагање. Играчи морају имати већу жељу да покажу да заслужују место у првом тиму, а приступ данашњој утакмици није био добар. Морају имати већу жељу да успеју у својој каријери, а не да ја то желим више од њих самих – каже Лалатовић.

За Војводину је данас дебитовао штопер Славко Бралић, а после доста времена, за Вошу је заиграо и опорављени Игор Јеличић.

– Бралића сам гледао на пет-шест утакмица пре него што је дошао, али сам га тек сада видео уживо. Треба му још мало времена да се спреми, јер није прошао припреме са нама и види се да није физички спреман, али очекујем да ће за две-три недеље бити онај прави. Јеличић се вратио на терен, а он је наше дете и тренираће са нама, али ће играти за омладинце – рекао је Лалатовић.

Наредни меч, фудбалери Војводине одиграће у суботу у Београду, када ће у 22. колу Супер лиге Србије гостовати екипи Црвене звезде. Почетак те утакмице је заказан за 18 часова.