После пораза његовог тима од Јавора, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић је изјавио да су Ивањичани заслужено дошли до победе.

Војводина је данас поражена од Јавора резултатом 2:1 (1:0), у седмом колу Супер лиге Србије.

– Промашивали смо гол буквално са пола метра и имали три-четири шансе у којима је теже било промашити, него дати гол, али их нисмо искористили. Мислим да смо одиграли добру утакмицу. Јавор се феноменално бранио, а први гол је постигао из прекида – каже Лалатовић.

Уочи утакмице, он је упозоравао да је домаћин управо из прекида најопаснији по гол противника.

– Рекао сам да Јавор има сјајан скок, али нећу ништа да коментаришем око тог првог гола и блока на Дринчићу. Јавор је заслужено победио и његови играчи су оставили срце на терену. Да бисте победили Војводину, морате дати свој максимум, али и Војводина мора овако да промашује. Данас нисмо имали дан. Да смо први повели, резултат би отишао у неком другом правцу. Овако, кад не искористите шансе из игре које смо имали, онда заслужујете да изгубите. Честитам Јавору на победи, а ми се окрећемо следећем мечу против Радника – каже Лалатовић.

Без обзира на пораз, он није незадовољан игром свог тима.

– Не може стално да се побеђује, али ме радује наша игра. Ми играмо добро, квалитетно и види се да играмо фудбал и стварамо шансе из игре. Играмо нападачки и на гол више, јер моје опредељење није да се бранимо на 25 метара од свог гола, већ да нападнемо противника на његовој половини. Види се да Војводина игра леп и допадљив фудбал, али данас нисмо имали среће. Јавору из свег срца желим да остане у лиги – изјавио је Лалатовић.

У наредном колу, Војводина ће на „Карађорђу“ дочекати екипу Радника, а тај меч играће се у петак.