Aleksandar Linta

 

Posle remija njegovog tima protiv Radničkog, pomoćni trener Vojvodine Aleksandar Linta izjavio je da je crveno-belima bilo jako teško da izdrže da ne prime gol i da zato današnji bod doživljava kao pobedu.

Radnički i Vojvodina danas su igrali nerešeno 1:1 (0:0), u 29. kolu Super lige Srbije.

– Zahvaljujem se Radničkom na gostoprimstvu i moram da pohvalim njegove igrače za fer i korektnu igru, a ovo što ću potom reći nije upereno protiv njih. Takođe, moram da izazim zahvalnost i igračima Vojvodine na fantastičnoj igri, jer jednostavno, u ovakvim uslovima, bilo je nemoguće izdržati da se ne primi gol. Nadam se da su to svi videli i sami, a ovaj remi, koji doživljavam kao pobedu, je nešto što smo zaslužili. Osvrnuo bih se i na nešto što se desilo na kraju utakmice, što na neki način oslikava i stanje u srpskom fudbalu, a to je činjenica da se sudija povredio. Sada ne znam da li će uopšte biti nastavljeno prvenstvo, jer ne znam da li će neko biti kadar da ga zameni u toj ulozi – izjavio je Linta, uz konstataciju da šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica, koji je tokom drugog poluvremena napustio klupu crveno-belih, nije zadobio isključenje od strane sudije Bojana Nikolića.

U narednom kolu, Vojvodina će na svom terenu dočekati ekipu Rada, a taj meč igraće se u četvrtak, sa početkom u 17 časova.