У 16. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине данас гостују екипи Мачве у Шапцу.

Текстуални пренос меча од 18 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Мачва: Пулетић – Пејовић, Тошић, Ивић, Јовановић – Јефтић, Марковић, Шушњар, Мијаиловић – Маринковић, Милосављевић.

Војводина: Роцков – Стојковић, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Дринчић, Топић – Гемовић, Бојић, Винсент – Матић.

Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 2.000 гледалаца, међу којима су и око 200 навијача Војводине.

5. минут: Стојковић је шутирао са око 20 метара искоса, али је лопта отишла високо преко гола.

7. минут: ГОЛ!: Воша води 0:1. Са десне стране, Стојковић је упутио пас пред петерац ка Матићу, који је прихватио лопту, изборио се за позицију за шут и потом прецизним ударцем са око седам-осам метара искоса довео свој тим у вођство.

14. минут: Са десне стране, Милосављевић је центрирао, а потом је Ивић упутио ударац главом, али је лоше захватио лопту, која је отишла ван оквира гола.

18. минут: Стојковић је упутио волеј-ударац са око 30 метара, али је лопта отишла преко гола.

20. минут: Војводина је пропустила стопостотну прилику за погодак. После слободног ударца за Мачву, у контранападу, Винсент је са половине терена кренуо сам ка голу домаћина, изашао испред Пулетића и шутирао, али је голман Мачве одбранио његов ударац.

21. минут: Милосављевић је шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла ван оквира гола.

22. минут: Са десне стране, Мијаиловић је одиграо повратни пас ка Јефтићу, који је шутирао са десетак метара, али је лопта погодила неког од играча Војводине и отишла у корнер.

27. минут: Гемовић се дриблингом изборио за позицију за ударац и потом шутирао са око 20 метара, али је Пулетић одбранио.

28. минут: После корнера за Војводину, Саничанин је упутио ударац са око 18 метара, али је лопта отишла ван оквира гола.

31. минут: Дринчић је шутирао са око 35 метара, али је Пулетић ухватио лопту.

32. минут: Војводина је пропустила још једну стопостотну прилику за погодак. Испред шеснаестерца Мачве, неко од фудбалера домаћина је покушао да одузме лопту Топићу, али ју је практично само додао до Бојића, који је шутирао са око 12-13 метара, али је лопта погодила стативу, а потом се од Пулетића одбила у корнер.

37. минут: Због прекршаја над Марковићем на око 20 метара искоса од гола Војводине, жути картон у екипи Војводине добио је Младен Деветак.

44. минут: После лепе акције са Бојићем и Стојковићем, Винсент је шутирао из окрета са око 15 метара искоса, али је слабо захватио лопту, коју је лако ухватио Пулетић.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме. У тиму Мачве, извршена је прва измена: изашао је Ненад Маринковић, а ушао Марко Јеремић.

48. минут: Због прекршаја над Тошићем на око 25 метара од гола Мачве, жути картон у екипи Војводине добио је Петар Бојић.

51. минут: На око 18 метара искоса од гола Мачве, Бојић се изборио за позицију за ударац, а потом и шутирао, али је лопта погодила стативу гола домаћина.

52. минут: Због прекршаја над Марковићем на око 30 метара од гола Мачве, чиме је спречио контранапад домаћина, жути картон у екипи Војводине добио је Мирко Топић.

56. минут: На десној страни терена, Винсент је одузео лопту Тошићу и потом одиграо пас пред петерац ка Матићу, који је шутирао из прве, али је лопта погодила спољни део мреже.

60. минут: Извршена је прва измена и у тиму Војводине: изашао је Миодраг Гемовић, а ушао Огњен Ђуричин.

66. минут: Због прекршаја над Винсентом на средини терена, чиме је спречио контранапад Војводине, жути картон у екипи Мачве добио је Лазар Ивић. Убрзо потом, због прекршаја над Бојићем на око 40 метара од гола домаћина, жути картон у екипи Мачве добио је и Марко Јеремић.

67. минут: Слободан ударац за Војводину са око 40 метара је извео Дринчић, али је лопта отишла преко пречке.

69. минут: Матић је шутирао са око 25 метара, али је Пулетић ухватио лопту.

70. минут: Пејовић је прошао по десној страни и центрирао, након чега је Јеремић шутирао са ивице шеснаестерца, али је лоше захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола.

72. минут: Због тога што је, након слободног ударца за Војводину, руком спровео лопту у мрежу, жути картон у екипи Војводине добио је Ранко Веселиновић.

75. минут: Дринчић је шутирао са око 35 метара, али је лопта прошла поред стативе гола Мачве.

77. минут: По левој страни терена, Ђуричин је сјајно прошао поред тројице играча домаћина, ушао у шеснаестерац и шутирао са око седам-осам метара искоса, али је Пулетић одбранио.

78. минут: Извршена је и друга измена у тиму Мачве: изашао је Ђорђе Шушњар, а ушао Филип Божић.

82. минут: Извршена је друга измена и у тиму Војводине: изашао је Езе Винсент, а ушао Михајло Нешковић.

85. минут: Мијаиловић је шутирао са око 30 метара, али је лопта отишла поред стативе. Одмах потом, извршена је и трећа измена у тиму Војводине: изашао је Бојан Матић, а ушао Дејан Зукић.

87. минут: Извршена је трећа измена и у тиму Мачве: изашао је Немања Тошић, а ушао Александар Стевановић.

Утакмица је завршена.