U 16. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Mačve u Šapcu.

Tekstualni prenos meča od 18 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Mačva: Puletić – Pejović, Tošić, Ivić, Jovanović – Jeftić, Marković, Šušnjar, Mijailović – Marinković, Milosavljević.

Vojvodina: Rockov – Stojković, Veselinović, Saničanin, Devetak – Drinčić, Topić – Gemović, Bojić, Vinsent – Matić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 2.000 gledalaca, među kojima su i oko 200 navijača Vojvodine.

5. minut: Stojković je šutirao sa oko 20 metara iskosa, ali je lopta otišla visoko preko gola.

7. minut: GOL!: Voša vodi 0:1. Sa desne strane, Stojković je uputio pas pred peterac ka Matiću, koji je prihvatio loptu, izborio se za poziciju za šut i potom preciznim udarcem sa oko sedam-osam metara iskosa doveo svoj tim u vođstvo.

14. minut: Sa desne strane, Milosavljević je centrirao, a potom je Ivić uputio udarac glavom, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla van okvira gola.

18. minut: Stojković je uputio volej-udarac sa oko 30 metara, ali je lopta otišla preko gola.

20. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu priliku za pogodak. Posle slobodnog udarca za Mačvu, u kontranapadu, Vinsent je sa polovine terena krenuo sam ka golu domaćina, izašao ispred Puletića i šutirao, ali je golman Mačve odbranio njegov udarac.

21. minut: Milosavljević je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

22. minut: Sa desne strane, Mijailović je odigrao povratni pas ka Jeftiću, koji je šutirao sa desetak metara, ali je lopta pogodila nekog od igrača Vojvodine i otišla u korner.

27. minut: Gemović se driblingom izborio za poziciju za udarac i potom šutirao sa oko 20 metara, ali je Puletić odbranio.

28. minut: Posle kornera za Vojvodinu, Saničanin je uputio udarac sa oko 18 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

31. minut: Drinčić je šutirao sa oko 35 metara, ali je Puletić uhvatio loptu.

32. minut: Vojvodina je propustila još jednu stopostotnu priliku za pogodak. Ispred šesnaesterca Mačve, neko od fudbalera domaćina je pokušao da oduzme loptu Topiću, ali ju je praktično samo dodao do Bojića, koji je šutirao sa oko 12-13 metara, ali je lopta pogodila stativu, a potom se od Puletića odbila u korner.

37. minut: Zbog prekršaja nad Markovićem na oko 20 metara iskosa od gola Vojvodine, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Mladen Devetak.

44. minut: Posle lepe akcije sa Bojićem i Stojkovićem, Vinsent je šutirao iz okreta sa oko 15 metara iskosa, ali je slabo zahvatio loptu, koju je lako uhvatio Puletić.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Mačve, izvršena je prva izmena: izašao je Nenad Marinković, a ušao Marko Jeremić.

48. minut: Zbog prekršaja nad Tošićem na oko 25 metara od gola Mačve, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Petar Bojić.

51. minut: Na oko 18 metara iskosa od gola Mačve, Bojić se izborio za poziciju za udarac, a potom i šutirao, ali je lopta pogodila stativu gola domaćina.

52. minut: Zbog prekršaja nad Markovićem na oko 30 metara od gola Mačve, čime je sprečio kontranapad domaćina, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Mirko Topić.

56. minut: Na desnoj strani terena, Vinsent je oduzeo loptu Tošiću i potom odigrao pas pred peterac ka Matiću, koji je šutirao iz prve, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.

60. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Miodrag Gemović, a ušao Ognjen Đuričin.

66. minut: Zbog prekršaja nad Vinsentom na sredini terena, čime je sprečio kontranapad Vojvodine, žuti karton u ekipi Mačve dobio je Lazar Ivić. Ubrzo potom, zbog prekršaja nad Bojićem na oko 40 metara od gola domaćina, žuti karton u ekipi Mačve dobio je i Marko Jeremić.

67. minut: Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 40 metara je izveo Drinčić, ali je lopta otišla preko prečke.

69. minut: Matić je šutirao sa oko 25 metara, ali je Puletić uhvatio loptu.

70. minut: Pejović je prošao po desnoj strani i centrirao, nakon čega je Jeremić šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

72. minut: Zbog toga što je, nakon slobodnog udarca za Vojvodinu, rukom sproveo loptu u mrežu, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Ranko Veselinović.

75. minut: Drinčić je šutirao sa oko 35 metara, ali je lopta prošla pored stative gola Mačve.

77. minut: Po levoj strani terena, Đuričin je sjajno prošao pored trojice igrača domaćina, ušao u šesnaesterac i šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je Puletić odbranio.

78. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Mačve: izašao je Đorđe Šušnjar, a ušao Filip Božić.

82. minut: Izvršena je druga izmena i u timu Vojvodine: izašao je Eze Vinsent, a ušao Mihajlo Nešković.

85. minut: Mijailović je šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla pored stative. Odmah potom, izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Bojan Matić, a ušao Dejan Zukić.

87. minut: Izvršena je treća izmena i u timu Mačve: izašao je Nemanja Tošić, a ušao Aleksandar Stevanović.

Utakmica je završena.