bvest-29525

 

 

Posle dvonedeljne pauze prvenstvo Srbije nastavlja se utakmicama 5. kola JSL u kojem fudbaleri Vojvodine na svom stadionu dočekuju ekipu Novog Pazara.

-Uželeli smo se utakmica jer posle teškog ritma kojeg smo imali tokom leta na red je došla i prva pauza u prvenstvu koju smo iskoristili da se osvežimo mentalno i fizički. Protekle sedmice nam se vratilo deset reprezentativaca koji su bili otsutni zbog obaveza u svojim nacionalnim timovima. Tako kompletirani dobro smo radili ovih 7 dana i vidna je pozitivna energija kod igrača što me posebno raduje.
Dolazi nam protivnik koji ima bod više od nas, koji je jako motivisan, praćen velikim brojem svojih navijača i koji je u usponu. Klub sa novom upravom i velikim poletom, mnogo novih igrača od kojih nekolicina izuzetno kvalitetnih internacionalaca i naravno sjajnim trenerom koji je moj dugogodišnji prijatelj.
Očekujem jednu uzbudljivu utakmicu sutra uveče na „Karađorđu“ ali iznad svega očekujem pozitivnu reakciju mojih igrača koja treba da donese kvalitet potreban za uspeh. Svu odgovornost za njihove tehničke greške, netačne pasove i promašene šanse, preuzimam potpuno na sebe. Jedino ne prihvatam i nikada neću prihvatiti da ne trče i ne ulože maksimalne fizičke i mentalne napore kako bi došli do pobede. Siguran sam da će sutra tako i biti i nadam se da ćemo kraj susreta dočekati sa makar jednim golom više u mreži Novog Pazara. Ne očekujem ni malo laku utakmicu, naprotiv očekujem da će nam biti teško jer svedoci smo da u dosadašnjem toku šampionata niko do bodova nije lako došao bez obzira na ime protivnika ili teren na kome se igralo.-rekao je šef stručnog štaba „crveno-belih“ Marko Nikolić.

Utakmica Vojvodina-Novi Pazar igra se na stadionu „Karađorđe“ u subotu 14. 09. 2013. sa početkom u 19:00 časova.

 

http://youtu.be/GAoZ2CFxlIw