DSC_0005

 

 

 

Nakon dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentativnih selekcija, nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije. Fudbaleri Vojvodine odlaze u goste novajliji u ligi, ekipi Borca iz Čačka, sa jasnom željom da nastave tamo gde su stali. Puleni trenera Zorana Marića imaće priliku, da eventualnom pobedom na stadionu kraj Morave, još više učvrste svoju poziciju na tabeli, a u nekim, za njih povoljnim okolnostima, čak zasednu i na prvo mesto.
Ipak, da bi lepe želje pretvorili u javu, „crveno-beli“ moraju uložiti maksimum truda i napora u Čačku. Svestan je toga Vošin kormilar, Zoran Marić, koji kaže :

-Pripremali smo se za utakmicu protiv Borca, lišeni nekolicine najboljih igrača koji su bili sa reprezentativnim selekcijama ili su pak, na našu žalost povređeni.
Bez obzira na sve, naše ambicije se ne menjaju, želimo da i u Čačku nastavimo sa dobrim igrama i pobedimo. Uz svo uvažavanje našeg domaćina, mislim da će nam eventualni problem predstavljati teren na stadionu kraj Morave, ukoliko se ovakvi vremenski uslovi budu nastavili.
Na žalost, bićemo lišeni pomoći Mirka Ivanića, koji se još uvek nije oporavio od povrede, dok će Lazar Veselinović biti u kombinaciji za sastav. U kolikoj meri će naš najubojitiji napadač moći da učestvuje u utakmici, znaćemo sutra, posle treninga i konsultacija sa medicinskom službom.

http://youtu.be/jkP3TCBrJMs