DSC_0001

 

 

Visokim porazom u Slovačkoj fudbaleri Vojvodine razočarali su sve svoje pristalice i u sutrašnjem revanšu ne preostaje im ništa drugo nego da iz sebe izvuku maksimalne mogućnosti i poslednji atom snage kako bi se revanširali Trenčinu.

-Poraz u Dubnici nas je doveo do situacije da smo umnogome doveli u pitanje plasman u naredno kolo kvalifikacija. Nemamo mnogo izbora nego da damo sve od sebe kako bi popravili loš utisak iz prve utakmice. Ponovo nam se nameću kadrovski problemi, jer Živković ima crveni karton, Novaković je povređen, a Babić i Gaćinović su na Evropskom prvenstvu. Ne tražim alibi u ovim činjenicama pa ćemo iz postojećeg igračkog kadra sastaviti tim. Takođe nisam sklon improvizacijama što znači da ćemo najverovatnije izaći sa Pankovom na mestu centralnog defanzivnog igrača, a Puškarić će igrati desnog beka.
U prvoj utakmici smo bili mnogo sporiji od našeg protivnika u svim segmentima igre, reakciji, duelu, protoku lopte …Kada ste sporiji od rivala odmah vam pada ceo sistem igre. Tokom proteklih dana mnogo smo radili na ispravljanju grešaka i siguran sam da će sutra ekipa biti mnogo brža i agresivnija što je preduslov za kvalitetnu igru.-poručio je šef stručnog štaba Zoran Marić.

-Teško nam je pao poraz u Slovačkoj gde nas je ekipa Trenčina da tako kažem, ponizila. Nadam se da ćemo na našem terenu biti oni pravi i uz podršku naših vernih navijača koji su nas sjajno bodrili u Dubnici, savladati Slovake.-kaže kapiten „crveno-belih“ Nemanja Radoja.