DSC_0008

 

 

 

Najbolji start fudbalera Vojvodine u prvenstvima JSL u poslednjih 15 godina može otići u istoriju u slučaju trijumfa Novosađana u Kruševcu. Tradicija kaže da je Vojvodina u dosadašnjim međusobnim duelima bila mnogo uspešnija od Napretka, ali ta činjenica mora dobiti potvrdu i na terenu. Zna to dobro Šef struke „crveno-belih“, Zoran Marić, pa zato sa dozom opreza priča o susretu na stadionu „Mladost“.

-U svaku utakmicu, pa i u ovu, ulazimo sa namerom i željom da pobedimo. To je činjenica od koje ne bežimo, kao ni od uloge favorita koja nam se sama po sebi nameće. Znamo da naš domaćin ima kvalitet koji ne odgovara njegovoj trenutnoj poziciji na tabeli, pa shodno tome, moramo u utakmicu ući maksimalno angažovano. Želimo pobedu, tu nema dileme, ali da li ćemo je ostvariti, videćemo kada sudija bude dao znak za kraj. Čeka nas silno motivisani Napredak koji je u susretu protiv Crvene zvezde pokazao da može da se ravnopravno nosi sa svima.
Što se tiče kadrovske situacije, imamo problem sa Markom Živkovićem koji je van stroja zbog povrede pete. Tek u ponedeljak, nakon dodatnih pregleda, znaćemo težinu njegove povrede. U svakom slučaju, na njega, na žalost, ne možemo da računamo. Svi ostali igrači su na raspolaganju stručnom štabu – ističe Zoran Marić.