DSC_0008

 

 

Na otvaranju nove prvenstvene sezone fudbaleri Vojvodine  će na svom terenu dočekati mladu i poletnu ekipu OFK Beograda.
Prema rečima Šefa stručnog štaba Zorana Marića, njegova ekipa spremno ulazi u ovaj susret sa jasnom željom da prekine neprijatnu tradiciju loših rezultata koju su „crveno-beli“ imali u nekoliko poslednjih prvenstava.

-Nadam se da ćemo imati znanja i snage da, bez obzira na lošu tradiciju, ovaj susret rešimo u svoju korist. Naša obaveza je osvajanje  tri boda i sve  misli su usmerene ka tom cilju. Sa druge strane, u goste nam dolazi poletna i talentovana ekipa koja je spoj mladih igrača sa iskustvom, neopterećena rezultatom, koja zna da igra fudbal i stoga očekujem da bi mogli da prisustvujemo jednoj lepoj fudbalskoj predstavi.

PEKARIĆ : OFK BEOGRAD SE NEĆE BRANITI

-Očekujem jednu tešku utakmicu u kojoj se gosti sigurno neće braniti jer to nikada nije  bila njihova karakteristika. OFK Beograd ima puno mladih, talentovaih pojedinaca koji „daju vetar u leđa“ ekipi. Naravno da se ni mi kao domaćini nećemo orjentisati na odbranu pa verujem da će utakmica biti izuzetno uzbudljiva.-kaže jedan od najiskusnijih  prvotimaca  Vojvodine Nino Pekarić

SNIMAK KONFERENCIJE POGLEDAJTE OVDE :

 

http://youtu.be/eKcA7IRc0Vw