obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Fudbaleri Vojvodine i Partizana će u direktnom duelu odlučiti ko je u ovom trenutku spremniji i u boljoj formi, a ovaj veliki derbi može, po rečima Šefa stručnog štaba Vojvodine, čak i odlučiti o jesenjoj tituli. Ova činjenica, sama po sebi, ne mora da znači mnogo, jer do kraja takmičenja ima da se odigra još mnogo utakmica. Ipak, gledaoci koji dođu na stadion „Partizan“ u nedelju, imaće priliku da uživaju u jednoj otvorenoj, muškoj borbi, dva, po svim pokazateljima, trenutno najbolja tima u Srbiji.

-Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za sve ostale, bez obzira što smo svesni da je ovo derbi jesenjeg dela prvenstva. Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima sjajne pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. No, sa druge strane, mi imamo naše kvalitete i izaći ćemo na teren sa jasnom željom da se u jednom otvorenom susretu, nadigravamo sa svojim rivalom. Partizan je u poslednje dve utakmice pokazao da se možda nalazi u jednoj fazi kada je ekipu sustigao umor zbog nastupa na tri fronta, ali to ne mora da znači ništa. Najveća opasnost nam preti kod prekida jer „crno-beli“ imaju sjajnog Drinčića koji odlično radi ovaj segment igre. Tu je i izuzetno pokretljivi Škuletić, uvek opasan po gol. Moje mišljenje je da su moguća sva tri ishoda, a šta će se do kraja desiti, videćemo u nedelju uveče.
Što se tiče kadrovske situacije, sigurno ne možemo da računamo na Darka Puškarića, zbog parnih kartona kao i na Mirka Ivanića, koga ne želimo da izlažemo riziku obnavljanja povrede.-zaključio je Marić.