DSC_0006

 

 

 

Fudbaleri Vojvodine otvorili su novu sezonu onako kako se samo poželeti može. Prošle nedelje su u prvom kolu na svom terenu savladali ekipu OFK Beograda, a sutra na noge odlaze povratniku u društvo najboljih, Mladosti iz Lučana.
„Crveno-beli“ će protiv Lučanaca po prvi put igrati bez svog, sad već bivšeg kapitena, Nemanje Radoje, ali Šef struke Novosađana Zoran Marić tvrdi da njegov tim ima dovoljno kvalitetnih igrača koji će sa uspehom nadomestiti nedostatak Radoje.

-Želeo bih pre svega da kao Šef struke dam komentar oko dolaska Novakovića i Mojsilovića. Nikolu Mojsilovića smo doveli na moj predlog, jer smatramo da on poseduje određeni potencijal i kvalitet koji još nije dostigao svoj zenit. Obzirom na njegove godine mislimo da se vredi baviti njime u narednom periodu u kojem će on sigurno napredovati. Novaković, sa druge strane, može da nam pomogne svojim iskustvom i kvalitetom. Sa njim dobijamo mnogo jer je Boba pravi takmičar.
Što se tiče naredne utakmice mi smo se kao i uvek pripremali i pripremamo se da pobedimo. To je naša namera uz sav respekt i poštovanje prema protivniku i naročito njihovom treneru Nešku Milovanoviću koga izuzetno cenim. Mi imamo zadovoljavajući igrački kadar, vrlo obećavajući što se tiče potencijala. Ja lično imam puno poverenje u moje igrače, jer oni svakog dana sve više veruju u sebe i mislim da nemamo razloga da ni na jednu utakmicu, uključujući i ovu, ne izađemo da pobedimo.

PUŠKARIĆ : OPTIMIZAM I OPREZ

-Putujemo u goste ekipi koja je povratnik u društvo najboljih i samim tim će sigurno imati veliku želju da nas savlada. Smatram da uz pravi pristup koji smo imali u poslednje dve utakmice na našem terenu imamo veliku šansu da osvojimo sva tri boda što je i naša namera.
Imamo dovoljno kvaliteta za tako nešto, ali ćemo uz optimizam koji nas krasi u utakmicu ući sa dozom opreza.

PREDSTAVLJENI NOVAKOVIĆ I MOJSILOVIĆ

Sportski direktor FK „Vojvodina“, Mladen Jovanić, predstavio je novinarima dva nova igrača sa kojima je Vojvodina nedavno potpisala dvogodišnje ugovore. Reč je o povratniku u crveno-beli tabor, Slobodanu Novakoviću i akviziciji iz Jagodine, Nikoli Mojsiloviću.
Novaković može da igra na nekoliko pozicija u veznom reu, dok je Mojsilović levokrilni napadač.