DSC_0014

 

 

Pred velikim brojem pripadnika medija u FC „Vujadin Boškov“ zvanično je predstavljen novi šef stručnog štaba Vojvodine, gospodin Marko Nikolić.
Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić u kratkom obraćanju medijima  predstavio je novog trenera, njegovu dosadašnju karijeru i izrazio nadu i optimizam u pogledu budućih rezultata kluba.

Doskorašnji trener Rada je u svom dobro poznatom elokventnom stilu govorio o planovima vezanim za narednu sezonu. Nikolić je bio kristalno jasan u pogledu svojih ličnih ambicija i ambicija Vojvodine u predstojećem periodu.
Mladi stručnjak preuzeo je obavezu da Vojvodina, kako je sam podvukao, u godini retkog jubileja bude bolja nego ikada. U toj misiji neće biti kompromisa i popusta za bilo koga jer „crveno-beli“ imaju visoke takmičarske zahteve na tri fronta. Posebno je naglasio da mu je iznenadna tragična smrt Ratka Butorovića motiv i obaveza  više da ispuni sve ono što je od njega tražio pokojni predsednik kluba.
Pripreme FK „Vojvodina“ počinju u ponedeljak 17. Juna, a do tada se prema rečima novog šefa struke očekuju i neka pojačanja koja bi trebalo da zaokruže njegovu viziju  u pogledu tima. O imenima i pozicijama na kojima bi Voša trebala da se pojača nije se izjašnjavao, uz obećanje da će informacije oko toga biti dostupne javnosti u toku narednih par dana.

Što se tiče stručnog štaba, u novoj sezoni na klupi Vojvodine sedeće :

-Marko Nikolić                  šef stručnog štaba

-Radoje Smiljanić            pomoćni trener

-Bojan Levontijević           pomoćni trener

-Goran Basarić                  kondicioni trener

-Saša Todić                         trener golmana

 

 

http://youtu.be/ZO4k2DT1Pdw