У деветом колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Вождовца на „Карађорђу“. После победе у Нишу над Радничким, „стара дама“ се вратила на прво место на табели, а нема сумње да у црвено-белом табору желе ту да остану и након овог кола, јер им је победа једини циљ у сусрету са екипом из Београда.

То потврђују и речи нападача Бојана Матића, који са шест постигнутих голова тренутно дели прво место на листи стрелаца Супер лиге и који верује да, уз подршку публике, Воша може да дође до новог првенственог тријумфа.

– Свака утакмица је тешка за себе, па ће таква бити и ова. Међутим, играћемо пред нашом публиком, а ја сам и раније у неколико наврата рекао да су наши навијачи наш 12. играч. Очекујем да ће доћи у што већем броју да нас подрже, а ми ћемо, као и на свакој утакмици до сада, дати све од себе да победимо. Имамо наш циљ, а то је да се следеће године игра Европа у Новом Саду и да бисмо „оверили“ победу у Нишу, морамо да победимо и код куће. Зато још једном позивам наше навијаче да дођу да нас подрже и да заједно славимо у суботу – изјавио је Матић.

Меч између Војводине и Вождовца игра се сутра од 20 часова на „Карађорђу“, а улазнице за овај меч моћи ће бесплатно да се преузму на благајни. Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток преузимаће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север преузимати у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона.

Уз личну карту на увид, једно лице ће моћи да преузме највише четири улазнице, а благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице.

За овај меч важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.