obrazac-za-slike---vesti

 

 

Kompanija Maxisport TV iz Osijeka, jedna od vodećih evropskih firmi koja se bavi video produkcijom i live streaming-om (internet prenosima sportskih događaja) prenosiće uživo (u HD rezoluciji) revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope između Vojvodine i Hiberniansa sa Malte.
Gledanje internet prenosa sa „Karađorđa“ biće dostupno u svim zemljama sveta  i neće se naplaćivati. Tako će navijači Vojvodine koji trenutno žive u Australiji, Kanadi, SAD-u i drugim udaljenim destinacijama imati priliku da uživo posmatraju utakmicu svojih ljubimaca.
Live stream prenos utakmice je rezultat dogovora klupske marketing službe sa ljudima iz Maxisport TV, a saradnja je započeta još zimus na pripremama Vojvodine u Antaliji. Tom prilikom uspešno je realizovan  internet prenos  utakmice „crveno-belih“ protiv rumunskog ligaša Universitatea.

Prema rečima gospodina Krunoslava Petrića iz Maxisport TV, prenos utakmice Vojvodina – Hibernians biće promovisan na naslovnoj strani drugog po veličini (odmah iza YouTube) servisa : www.dailymotion.com

Prenos utakmice Vojvodina-Hibernians možete pratiti preko linka :

http://www.dailymotion.com/video/x11n6ok_uefa-europa-league-fk-vojvodina-srb-hibernians-fc-mal_sport#.Ud22NEEwd8E

ili :

 

http://www.dailymotion.com/video/x11n6ok#.Ud3B9TuEzHY