kapiteni, mala

 

Neočekivano, danas su u Plzenj stigla i dvojica nekadašnjih kapitena Vojvodine – Slobodan Medojević i Mijat Gaćinović. Sadašnji fudbaleri bundesligaša Ajntrahta iz Frankfurta nisu propustili priliku da „skoknu“ 420 kilometara i uživo pruže veliku podršku bivšim i dojučerašnjim saigračima u duelu s Viktorijom.

Medojević i Gaćinović posetili su novosadski tim u hotelu „Park“ u Plzenju, srdačno se pozdravili sa svima, a onda su se zadržali i u kraćem razgovoru sa šefom stručnog štaba Zlatomirom Zagorčićem. Očigledno je da se nekadašnji fudbaleri novosadskog tima identifikuju s poslednjim uspesima matičnog kluba i da neki novi vetrovi duvaju u FK Vojvodina.

– Nismo želeli da propustimo ovakvu priliku i da budemo uz igrače Voše u ovoj važnoj utakmici – rekao je Slobodan Medojević. – Nadam se da će se crveno-beli plasirati u Ligu Evrope, a mi ćemo svim srcem biti uz njih.

U istom stilu oglasio se i Mijat Gaćinović.

– Pratio sam i do sada utakmice Vojvodine u Ligi Evrope i verujem da će , pred revanš u Novom Sadu, biti dovoljan i remi, uz barem jedan postignuti gol. Veliku šansu ima moj dojučerašnji tim da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope i zaista ću punim srcem biti uz njega večeras.