Slobodan Medojević

 

Bivši kapiten Vojvodine i sadašnji član Ajntrahta iz Frankfurta Slobodan Medojević danas slavi svoj 26. rođendan.

Prošle su već skoro pune četiri godine od kako se Slobodan Medojević, nekadašnji kapiten Vojvodine i ljubimac navijača „stare dame“, otisnuo put Nemačke i zaigrao u Bundesligi. Najpre u dresu Volfsburga, iz kojeg se, posle dve i po godine, preselio u redove Ajntrahta iz Frankfurta, gde trenutno nastupa još jedan igrač ponikao u omladinskoj školi „Ilija Pantelić“ – Mijat Gaćinović.

Danas, popularni Meda slavi svoj 26. rođendan, što je bio povod da ga pozovemo i čujemo kako je i naravno, poželimo mu sve najbolje u daljoj karijeri i životu.

– Hvala Vam puno. Evo, upravo sam došao kući sa terapije. Što se tiče rođendana, stvarno nemam nikakvih specijalnih želja. Samo to da budem zdrav, da što pre uđem u punu takmičarsku formu i da me povrede ubuduće mimoilaze – kaže Medojević.

Prema njegovim rečima, na raspolaganju treneru Niku Kovaču treba da bude od januara iduće godine.

– Imao sam problema sa Ahilovom tetivom. To se na kraju dobro završilo, ali je trajalo praktično šest meseci, pa kada sam se uključio u rad sa ekipom, opet su me zadesile neke sitnije povrede. Zato sada očekujem da se u narednih šest nedelja polako vraćam u formu, a tek posle zimskih priprema, očekujem da ću biti potpuno spreman – ističe Medojević.

Pitanje da li prati igre Vojvodine, praktično nismo morali ni da mu postavimo.

– Naravno i želim momcima da samo tako nastave. Odavde pratim svaku utakmicu koju mogu i mislim da sa ovim novim sistemom takmičenja zaista imaju šansu da do kraja budu u borbi za titulu. Po mom mišljenju, Vojvodina je uz Zvezdu najozbiljniji kandidat, a lično smatram da je Voša tim koji igra najlepši fudbal u Srbiji. Odavde sam njen veliki navijač i nadam se da ove sezone može da osvoji čak i duplu krunu – poručio je Medojević.

Osim što nam ostaje da mu se zahvalimo na lepim željama za našu i njegovu Vojvodinu, ostaje nam i da mu još jednom poželimo mnogo uspeha u nastavku karijere i mnogo sreće u životu, da ga uskoro ponovo vidimo na terenu i da do kraja sezone zajedno imamo mnogo razloga za radost.

Medo, srećan rođendan!