Dejan Meleg

 

Fudbaler Vojvodine Dejan Meleg (21) izjavio je da su navijači s pravom nezadovoljni izdanjem crveno-belih na prolećnoj premijeri protiv Spartaka.

Start fudbalera Vojvodine u drugom delu sezone nije bio onakav kakav su crveno-beli priželjkivali. Vojvođanski derbi još jednom je pokazao svoje čari, pa je Spartak, iako je pre meča imao ulogu autsajdera, uspeo da ostane neporažen i u Suboticu odnese bod koji mu može značiti u borbi za opstanak.

S druge strane, crveno-beli su tokom utakmice imali veći posed lopte, ali su teško dolazili do prave šanse za gol, što konstatuje i povratnik u Vošine redove Dejan Meleg.

– Tokom priprema, najviše smo razgovarali upravo o ovoj utakmici i o tome koliko je važno da pobedom započnemo drugi deo sezone. Međutim, ne znam ni sam zašto, ali kao da u utakmicu nismo ušli sa pravom željom i pristupom. To je, po mom mišljenju, bio glavni razlog zašto smo ispustili pobedu i navijači su u pravu kada kažu da nisu zadovoljni onim što su videli. U drugom poluvremenu smo uspeli da izjednačimo i dođemo do nekih polušansi, ali ne treba da se lažemo i sami sebe tešimo kako smo igrali dobro. Ne, igra je bila loša, Vojvodina mora mnogo bolje i nadam se da će tako i zaigrati već na utakmici protiv Metalca – kaže Meleg.

Ako je za utehu, navijače Vojvodine sigurno može da raduje to što je Vošin vezista postigao gol već na svom prvom meču po povratku u klub i time nagovestio dobre partije u nastavku sezone.

– Bio sam vrlo motivisan pred ovaj meč. Kada mi je trener rekao da ću ući u igru na poluvremenu, znao sam da ću odigrati dobro, jer imam veliko samopouzdanje. Zadovoljan sam zbog gola, ali pobeda je uvek važnija od individualnog učinka bilo kog pojedinca. Ne mogu biti zadovoljan igrom čitavog tima, jer smo sa dvojicom igrača više morali meč drugačije da privedemo kraju – ističe Meleg.

U narednom kolu, Vošu očekuje gostovanje Metalcu u Gornjem Milanovcu.

– Ove nedelje se moramo dobro spremiti za taj meč. Nadam se da ćemo svi biti na svom maksimumu i rezultatom obradovati kako sebe, tako i naše navijače – rekao je Meleg.