Dejan Meleg

 

Kapiten Vojvodine Dejan Meleg (22) izjavio je da domaća publika na „Karađorđu“ daje snagu njegovoj ekipi u momentima kada je rezultat izjednačen i istakao da očekuje tešku utakmicu protiv Rada u 23. kolu Super lige Srbije.

Iako nije prošao pripreme sa ekipom, kapiten Vojvodine Dejan Meleg našao se u startnoj postavi već u prvom prolećnom kolu protiv Spartaka, a samo pet minuta bilo mu je dovoljno da golom nagovesti ubedljivu pobedu crveno-belih u vojvođanskom derbiju.

S razlogom, navijači od njega očekuju da i u nedelju protiv Rada bude jedan od igrača sa najviše odgovornosti u igri, pogotovo uzimajući u obzir to da su „građevinari“ tradicionalno težak rival za „staru damu“.

– Mislim da nas očekuje izuzetno teška utakmica, kao što je to bilo i u prvom delu prvenstva. Rad je vrlo dobra, iskusna ekipa, koja se dobro brani, a to se videlo i na utakmici protiv Partizana, koji ih nije lako dobio. Imaju nekoliko starijih igrača, pa iako ćemo igrati na domaćem terenu, na kojem imamo jako dobar skor, neće nam biti lako. Međutim, sa pobedom protiv Spartaka, dobro smo ušli u drugi deo sezone i mislim da smo na dobrom putu. Dobro treniramo iz dana u dan i dobro smo se pripremili za predstojeću utakmicu, u kojoj nas samo pobeda zanima. Mislim da je najvažnije to da dobro i koncentrisano uđemo u meč i da svako svoj deo posla odradi maksimalno – ističe Meleg.

Poslednji poraz u domaćim takmičenjima na svom terenu, Vojvodina je doživela još sedmog novembra 2015. godine protiv Radnika, što znači da crveno-bele na „Karađorđu“ niko nije savladao već skoro godinu i po dana. Međutim, kapiten Vojvodine ističe da njemu i njegovim saigračima to ne stvara dodatni pritisak.

– Za mene lično, to ne stvara dodatni pritisak, jer mi na svakoj utakmici, i kod kuće i na strani, uvek idemo na pobedu. S druge strane, domaća publika nam daje snagu u momentima kada je rezultat izjednačen i to nam je samo prednost – rekao je Meleg.

Utakmica između Vojvodine i Rada na programu je u nedelju od 17 časova na „Karađorđu“, a u znak zahvalnosti za sjajnu podršku na meču prethodnog kola protiv Spartaka u Subotici, kao i u želji da crveno-beli imaju što brojniju i veću podršku protiv „građevinara“, Upravni odbor FK Vojvodina odlučio je da ulaznice za predstojeći meč mogu besplatno da se preuzmu na blagajnama.

Preuzimanje ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

subota, 25. februar: od 10 do 14 časova, u prostorijama kompanije „Gigs Tix“ u „Pariskom magazinu“ (Kralja Aleksandra 12), moći će da se preuzmu ulaznice za zapad i istok;

nedelja, 26. februar: od 14 do 17 časova na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) moći će da se preuzmu ulaznice za zapad; od 14 do 17 časova na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“) moći će da se preuzmu ulaznice za istok; od 16 do 17 časova u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Jedno lice moći će da preuzme najviše tri ulaznice, a za ulazak na stadion ulaznice će morati da imaju i deca svih uzrasta.

Kapije stadiona „Karađorđe“ na dan meča biće otvorene od 15:30 sati, a FK Vojvodina poziva sve svoje pristalice da na vreme preuzmu ulaznice i dođu na stadion da podrže ekipu Voše u borbi za vrh tabele.