Dejan Meleg

 

Pred gostovanje ekipi Radničkog u Nišu, vezista Vojvodine Dejan Meleg (21) rekao je da smatra da je došlo vreme da crveno-beli ostvare prvu pobedu u ovoj polusezoni.

U 29. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra će gostovati ekipi Radničkog u Nišu. U poslednjem meču koji su odigrali, crveno-beli su zabeležili remi protiv Crvene zvezde na „Karađorđu“, pa zato ističu da im je jako bitno da pobedom u Nišu uhvate priključak sa timovima koji se bore za Evropu i uđu u pravu formu pred početak plej ofa.

Jedan od najzapaženijih u ekipi Vojvodine na utakmici protiv Crvene zvezde bio je vezista Dejan Meleg, od koga navijači „stare dame“ očekuju da i protiv Radničkog bude glavni organizator akcija svog tima.

– U utakmicu treba da uđemo sa istim pristupom kao protiv Crvene zvezde, ali i još većom željom i motivacijom. Mislim da će tako biti kod svakoga od nas. Što se tiče utakmice u Nišu, očekuje nas težak meč, protiv direktnog rivala u borbi za plej of. Mi pre svega moramo da pokažemo karakter, jer mislim da će to biti presudno u ovom susretu. Treba da nadoknadimo neke izgubljene bodove iz ove polusezone i verujem da je došlo vreme za pobedu, koja bi podigla čitav tim. Očekujem tvrd meč, ali nadam se pobedi – rekao je Meleg.

Fudbaleri Vojvodine danas su otputovali za Niš, gde će večeras prenoćiti. Utakmica protiv Radničkog na programu je sutra od 16 časova.