У 14. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине данас гостују екипи Металца у Горњем Милановцу.

Текстуални пренос меча од 18 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Металац: Пулетић – Рогач, Васиљевић, Врањанин – Зоћевић, Јокић, Максимовић – Влалукин, Пецељ – Мбонгу, Катанић.

Војводина: Вуклиш – Андрић, Бралић, Саничанин, Деветак – Дринчић, Стојковић – Човић, Зукић, Вукадиновић – Мркаић.

Утакмица је почела. Меч се игра без присуства гледалаца.

17. минут: ГОЛ! Војводина води 0:1. После центаршута Стојковића са десне стране, Рогач је дотакао лопту, која је потом дошла до Мркаића, а он је ударцем из окрета са око 12-13 метара искоса довео свој тим у вођство.

27. минут: После доброг напада Металца, Влалукин је шутирао са око седам-осам метара искоса, али је лопта погодила Бралића, а потом је и Јокић шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла преко гола.

29. минут: Дринчић је шутирао са око 35 метара, али је лоше захватио лопту, коју је лако ухватио Пулетић.

30. минут: Мбонгу је у шеснаестерцу Војводине проиграо Катанића, који је шутирао са десетак метара искоса, али је Вуклиш ухватио лопту.

31. минут: Стојковић се дриблингом ослободио Јокића и шутирао са око 25 метара, али је лопта отишла ван оквира гола.

33. минут: Металац је изједначио. После центаршута Мбонгуа са десне стране, Саничанин је покушао да избије лопту, али је она дошла до Катанића, који је снажним ударцем са око 11-12 метара донео изједначење свом тиму.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме. У тиму Војводине, извршена је прва измена: изашао је Дејан Зукић, а ушао Стефан Ђорђевић.

47. минут: Катанић је шутирао са око 11-12 метара искоса, али је лопта отишла ван оквира гола.

49. минут: Слободан ударац за Војводину са око 40 метара је извео Дринчић, али је лопта отишла ван оквира гола.

56. минут: У дуелу са Рогачем, Момчило Мркаић је пао у шеснаестерцу Металца, а судија је проценио да је у питању био покушај симулирања фаула и доделио му жути картон.

57. минут: Због прекршаја над Зоћевићем на средини терена, жути картон у екипи Војводине добио је Никола Дринчић.

59. минут: После центаршута Саничанина са леве стране, Мркаић је одиграо пас до Човића, који је упутио ударац главом са око 12-13 метара, али је Пулетић ухватио лопту.

62. минут: Извршена је прва измена и у тиму Металца: изашао је Игор Максимовић, а ушао Милош Милисављевић. Такође, извршена је и друга измена у тиму Војводине: изашао је Синиша Саничанин, а ушао Миодраг Гемовић.

69. минут: Слободан ударац за Металац са око 18 метара искоса је извео Милисављевић, али је лопта отишла преко гола. Одмах потом, извршена је и трећа измена у тиму Војводине: изашао је Миљан Вукадиновић, а ушао Огњен Ђуричин.

73. минут: ГОЛ! Војводина води 1:2. После набачене лопте Гемовића са леве стране, Мркаић је главом спустио лопту до Човића, који ју је прихватио и прецизним ударцем са око седам-осам метара донео ново вођство свом тиму.

78. минут: ГОЛ! Војводина води 1:3. Са половине терена, Дринчић је послао дубински пас ка Ђорђевићу, који је центрирао са леве стране, а потом је Човић главом спустио лопту до Ђуричина, који је са шест-седам метара повисио предност свог тима.

85. минут: Металац је смањио на 1:2. После ударца Антонијевића са око 16 метара, Арамбашић је са пет метара проследио лопту у мрежу.

86. минут: Извршена је двострука измена у Војводини: изашли су Аранђел Стојковић и Момчило Мркаић, а ушли Новица Максимовић и Богдан Младеновић. Такође, извршена је још једна измена у тиму Металца: изашао је Иван Рогач, а ушао Никола Грбовић.

89. минут: Због прекршаја над Милисављевићем на око 40 метара од гола домаћина, жути картон у екипи Војводине добио је Огњен Ђуричин.

92.  минут: Металац је изједначио на 3:3. Грбовић је послао лопту у шеснаестерац Војводине, а Антонијевић му ју је вратио у паду, након чега је Грбовић поново натрчао на лопту и ударцем са око седам-осам метара донео изједначење свом тиму.

Утакмица је завршена.