U 14. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu.

Tekstualni prenos meča od 18 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Metalac: Puletić – Rogač, Vasiljević, Vranjanin – Zoćević, Jokić, Maksimović – Vlalukin, Pecelj – Mbongu, Katanić.

Vojvodina: Vukliš – Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak – Drinčić, Stojković – Čović, Zukić, Vukadinović – Mrkaić.

Utakmica je počela. Meč se igra bez prisustva gledalaca.

17. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1. Posle centaršuta Stojkovića sa desne strane, Rogač je dotakao loptu, koja je potom došla do Mrkaića, a on je udarcem iz okreta sa oko 12-13 metara iskosa doveo svoj tim u vođstvo.

27. minut: Posle dobrog napada Metalca, Vlalukin je šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je lopta pogodila Bralića, a potom je i Jokić šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla preko gola.

29. minut: Drinčić je šutirao sa oko 35 metara, ali je loše zahvatio loptu, koju je lako uhvatio Puletić.

30. minut: Mbongu je u šesnaestercu Vojvodine proigrao Katanića, koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Vukliš uhvatio loptu.

31. minut: Stojković se driblingom oslobodio Jokića i šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

33. minut: Metalac je izjednačio. Posle centaršuta Mbongua sa desne strane, Saničanin je pokušao da izbije loptu, ali je ona došla do Katanića, koji je snažnim udarcem sa oko 11-12 metara doneo izjednačenje svom timu.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Vojvodine, izvršena je prva izmena: izašao je Dejan Zukić, a ušao Stefan Đorđević.

47. minut: Katanić je šutirao sa oko 11-12 metara iskosa, ali je lopta otišla van okvira gola.

49. minut: Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 40 metara je izveo Drinčić, ali je lopta otišla van okvira gola.

56. minut: U duelu sa Rogačem, Momčilo Mrkaić je pao u šesnaestercu Metalca, a sudija je procenio da je u pitanju bio pokušaj simuliranja faula i dodelio mu žuti karton.

57. minut: Zbog prekršaja nad Zoćevićem na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Nikola Drinčić.

59. minut: Posle centaršuta Saničanina sa leve strane, Mrkaić je odigrao pas do Čovića, koji je uputio udarac glavom sa oko 12-13 metara, ali je Puletić uhvatio loptu.

62. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Metalca: izašao je Igor Maksimović, a ušao Miloš Milisavljević. Takođe, izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Siniša Saničanin, a ušao Miodrag Gemović.

69. minut: Slobodan udarac za Metalac sa oko 18 metara iskosa je izveo Milisavljević, ali je lopta otišla preko gola. Odmah potom, izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Miljan Vukadinović, a ušao Ognjen Đuričin.

73. minut: GOL! Vojvodina vodi 1:2. Posle nabačene lopte Gemovića sa leve strane, Mrkaić je glavom spustio loptu do Čovića, koji ju je prihvatio i preciznim udarcem sa oko sedam-osam metara doneo novo vođstvo svom timu.

78. minut: GOL! Vojvodina vodi 1:3. Sa polovine terena, Drinčić je poslao dubinski pas ka Đorđeviću, koji je centrirao sa leve strane, a potom je Čović glavom spustio loptu do Đuričina, koji je sa šest-sedam metara povisio prednost svog tima.

85. minut: Metalac je smanjio na 1:2. Posle udarca Antonijevića sa oko 16 metara, Arambašić je sa pet metara prosledio loptu u mrežu.

86. minut: Izvršena je dvostruka izmena u Vojvodini: izašli su Aranđel Stojković i Momčilo Mrkaić, a ušli Novica Maksimović i Bogdan Mladenović. Takođe, izvršena je još jedna izmena u timu Metalca: izašao je Ivan Rogač, a ušao Nikola Grbović.

89. minut: Zbog prekršaja nad Milisavljevićem na oko 40 metara od gola domaćina, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Ognjen Đuričin.

92.  minut: Metalac je izjednačio na 3:3. Grbović je poslao loptu u šesnaesterac Vojvodine, a Antonijević mu ju je vratio u padu, nakon čega je Grbović ponovo natrčao na loptu i udarcem sa oko sedam-osam metara doneo izjednačenje svom timu.

Utakmica je završena.