Dušan Mićić

 

Vezista Vojvodine Dušan Mićić (31) izjavio je da njegovi saigrači i on osećaju odgovornost prema navijačima i klubu da zabeleže pobedu na predstojećoj utakmici protiv Borca.

U 26. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra će na svom stadionu dočekati ekipu Borca iz Čačka. Ekipa koju sa klupe predvodi trener Ljubiša Stamenković trenutno ima četiri boda više od „stare dame“ i nalazi se na drugom mestu na tabeli, pa će sutrašnja utakmica biti svojevrsna borba za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Svestan je toga i iskusni Dušan Mićić, koji ističe da njegovi saigrači i on pred sobom imaju imperativ pobede.

– Mi igrači dosta pričamo između sebe i nikom nije po volji kako smo odigrali prethodne četiri utakmice. Ja sam se najviše plašio upravo tog početka, jer je nas trojica-četvorica došlo nedelju dana pred kraj priprema i znao sam da ovih prvih nekoliko utakmica treba izdržati dok ne dođe prava igra. Osećamo odgovornost prema navijačima i klubu da dobijemo ovu utakmicu i siguran sam da će tako na kraju i biti. Daćemo sve od sebe i pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže našu borbu. Naša igra se poboljšava, ali ima još stvari koje treba da se isprave kako bi sve bilo onako kako to zahteva klub poput Vojvodine – rekao je Mićić.

Utakmica između Vojvodine i Borca igra se u petak na stadionu “Karađorđe”, sa početkom u 16 časova, a cene ulaznica biće 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok moći će da se kupe na glavnoj blagajni stadiona između zapadne i južne tribine, dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene najkasnije sat vremena pre početka utakmice.