DSC_0133

 

 

 

Tokom trajanja zimske  pauze u regiji Antalije pripreme za prolećni deo prvenstava sprovodi veliki broj ekipa pa samim tim ta činjenica na ovaj deo turske mediteranske obale privlači veliki broj fudbalskih poslenika. Najbrojniji su naravno novinari,  agenti i treneri koji pomno prate sve utakmice i procenjuju snagu timova i igrača.
Tokom jučerašnjeg dana u bazu novosadskih „crveno-belih“ stigao je i jedan od trenutno  najuspešnijih i najboljih srpskih fudbalskih stručnjaka, Milovan Rajevac.

Rajevac će u narednih nekoliko dana pratiti treninge Vojvodine i prisustvovati sutrašnjoj petoj proveri Novosađana protiv Terka iz Groznog. Nekadašnji strateg „crveno-belih“ je smešten u istom hotelu sa ekspedicijom Voše i većinu svog vremena provodi u razgovoru sa igračima, trenerim i vođstvom kluba u kome je počeo svoju blistavu trenersku  karijeru.

BRANKO BABIĆ : PUNOM SNAGOM PROTIV TEREKA

Trener Vojvodine Branko Babić sa svojim saradnicima polako slaže kockice budućeg tima koji će se od 23. Februara upustiti u borbu za što bolji plasman u JSL i pokušati da se domogne trofeja nacionalnog kupa.

-„Utakmici protiv Tereka prići ćemo maksimalno ozbiljno kao da je takmičarska. Vremena je sve manje pa polako moramo da svodimo račune oko toga ko će se izboriti za mesto u timu. Sutrašnje pre podne  ćemo, uz lakši trening,  iskoristiti za video analizu dosadašnjih susreta gde ćemo igračima predočiti u kojim segmentima su grešili i na koji način te greške ispraviti. Takođe ćemo im pokazati i ono što su odradili dobro jer to moraju ponavljati iz utakmice u utakmicu.
Žao mi je što protiv Tereka neću moći da računam na mladog Srđana Babića koji ima povredu zadnje lože i zbog toga ne bih hteo da rizikujem eventualno pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja. Takođe ćemo pred početak susreta  odlučiti da li da opteretimo Vranješa, Pekarića i Nikolića koji su takođe lakše povređeni.“

DANAS DUPLA PORCIJA

Prema planu i rasporedu priprema za današnji dan predviđena su dva treninga. Prepodnevni koji je već odrađen trajao je od 10 do 11:30 časova dok je večernji zakazan za 17:00 časova po lokalnom vremenu i biće pod reflektorima.
Inače u Beleku je danas predivan sunčan dan sa temperaturom od 23 stepena pa su uz sjajno pripremljene terene uslovi za rad idealni.

ŠOPING

Jučerašnje popodne igrači Vojvodine proveli su u zajedničkom šopingu u Antaliji. „Crveno-beli“ su posetili veliki tržni centar „Terra City“ u kojem smo sreli nekoliko fudbalskih ekipa. Bili su tu Radnički iz Niša, Dinamo iz Minska i sofijska Slavija. Kako je bilo i za očekivati fudbaleri su najviše vremena proveli obilazeći prodavnice sportske opreme, a najviše kesa viđeno je sa znakom NIKE. U pitanju su najčešće bili najnoviji modeli kopački.