Nemanja Miletić

 

Upravni odbor FK Vojvodina zahvaljuje se Nemanji Miletiću na svemu što je učinio dok je bio član našeg kluba i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere.

Nemanja Miletić od danas više nije član Vojvodine. Odmah posle utakmice u Alkmaru, otputovao je u Belgiju, gde je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom Vesterlo, pa će karijeru nastaviti u belgijskoj Jupiler ligi.

I dok o njegovim fudbalskim kvalitetima najbolje svedoči sam transfer u klub iz jedne jake zapadnoevropske lige, Miletićevi ljudski kvaliteti vrlo dobro su poznati svakome ko je imao to zadovoljstvo i privilegiju da ga upozna. Ipak, njegov gest prilikom odlaska iz Vojvodine zaslužuje posebnu pažnju i pohvalu.

Iz tog razloga, obaveštavamo sportsku javnost i naše navijače da je Nemanja Miletić prilikom odlaska iz kluba oprostio sva dugovanja koja FK Vojvodina ima prema njemu i to u korist razvoja omladinske škole „Ilija Pantelić“. Iako nije ponikao u Vojvodini, koja mu samim tim ništa nije ni pružila sve dok nije postao njen član, Nemanja Miletić je i na ovaj način pokazao koliko je zavoleo „staru damu“ tokom prethodnih meseci i još jednom pomogao klubu koji će sigurno uvek moći smatrati svojim.

Mileta, pokazao si da si veliki igrač i veliki čovek. Neka ti je sa srećom i znaj da smo svim srcem uz tebe.

Upravni odbor FK Vojvodina