Milos-Vucevic-2-830x553

 

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je čestitku predsedniku FK Vojvodina Dušanu Vlaoviću povodom 104. rođendana najstarijeg i najuspešnijeg novosadskog fudbalskog kluba.

Fudbalski klub Vojvodina danas slavi svoj 104. rođendan, a tim povodom, na adresu kluba stiglo je mnogo čestitki od uvaženih ličnosti i institucija. Između ostalih, čestitku predsedniku FK Vojvodina Dušanu Vlaoviću povodom 104. godišnjice postojanja kluba uputio je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

– Poštovano rukovodstvo, igrači, dragi navijači,

u ime Grada Novog Sada i svoje lično ime od srca Vam čestitam Vaš veliki dan – 104. rođendan i godišnjicu osnivanja Fudbalskog kluba Vojvodina.

Vaša borbenost, profesionalnost i uvek zasluženo izvojevane pobede služe na čast i ponos svima nama koji volimo novosadskog prvoligaša i srpski fudbal uopšte – bilo da se boje našeg grada brane na našem Karađorđu, ili drugde u zemlji i svetu.

Na svima nama velika je odgovornost. Nastaviti uspešnu i pobedničku tradiciju dugu preko jednog veka veliki je izazov i zadatak, ali nema sumnje da ćemo se i u sezonama koje su pred nama pokazati kao dobri domaćini i da ćemo svi umeti da bodrimo našu Vošu, uživajući u vrhunskom fudbalu, ali i u činjenici da će se ime našeg grada, njegov sportski duh, viteštvo i borbenost uvek slaviti na Karađorđu.

Novi Sad je uz Vas – navodi se u čestitki koju je potpisao gradonačelnik Miloš Vučević.