Лепо фудбалско вече у Новом Саду, у којем је прилику да ужива имало око 5.000 гледалаца на стадиону „Карађорђе“, завршено је минималном победом Војводине против Напретка, довољном за прва три бода у новој сезони и радост свих оних који су синоћ дошли да подрже Вошу.

Овај меч ће остати у лепом сећању свакоме коме је срце наклоњено црвено-белој боји „старе даме“, а то се посебно односи на младог Јована Милошевића, тренутно најмлађег Вошиног првотимца, који је јуче забележио свој деби за први тим Војводине.

Ушавши у игру у 65. минуту уместо Небојше Бастајића, Милошевић је већ при уласку у игру добио велики аплауз Вошиних навијача, који су га и на тај начин наградили за фантастичне игре и титулу најбољег стрелца на недавном Европском првенству за кадете, али уједно и показали да би волели да га ове сезоне што чешће гледају у тиму Војводине.

– Заиста је сјајан и фантастичан осећај дебитовати за први тим и јако сам срећан што сам добио прилику да заиграм на нашој суперлигашкој сцени. Хвала клубу и тренеру што верују у мене и ја ћу се свакако трудити да то поверење оправдам на најбољи могући начин, а то је напорним радом и максималном борбом сваки пут када добијем прилику – каже Милошевић.

Према његовим речима, за све је најважније то да су јуче освојена три бода, мада игра може и треба да буде још боља.

– Није све било савршено, али опет, не могу да кажем да нисмо задовољни тиме како смо одиграли. Лично сматрам да можемо још доста да подигнемо ниво наше игре и уверен сам да ће се у наредним мечевима то и десити – напомиње Милошевић.

Његов деби за први тим употпунила је синоћна сјајна атмосфера на „Карађорђу“, где је око 5.000 људи дошло да подржи нову екипу Војводине.

– Навијачи су стварно били фантастични и хвала им много на подршци коју су нам пружили. Били су наш 12. играч и давали нам ветар у леђа, а сваком играчу много значи кад осети да је публика уз нас. Надам се да су и они задовољни напустили стадион и да ће у великом броју долазити и на наредне утакмице, јер тако су много веће шансе да дођемо до онога што сви желимо, а то је да Војводина игра добро и побеђује у континуитету – рекао је Милошевић.