obrazac-za-slike---vesti

 

 

VOJVODINA-ČSK 1 : 0

 

 

U prvoj ovogodišnjoj utakmici koja je odigrana u sklopu zimskih priprema, fudbaleri Vojvodine savladali su goste iz Čelareva minimalnim rezultatom 1 : 0.

Puleni Branka Babića nisu zadovoljili igrom u prvom delu susreta. Večina igrača   se slabo kretala pa za 45 minuta, izuzimajući dva pokušaja sa distance,  nismo videli  ni jednu priliku za gol. Pomenuta dva šuta bila su dela Kosovića i Milinković-Savića ali su lopte posle njihovih udaraca za malo promašile okvir gola.
Jedini i ispostavilo se pobedonosni gol na utakmici postigao je Bogdan Tepić u 39. minutu lepim udarcem sa ivice šesnaesterca. Mladi napadač koji je na probi u Vojvodini primio je loptu okrenut leđima golu, oslobodio se svog čuvara i preciznim udarcem pogodio levi ugao gola Popina.

Drugo poluvreme bilo je za nijansu bolje, naročito što se tiče trčanja i agresivnosti Vošinih igrača. Rezltat je ostao nepromenjen zahvaljujući promašajima Jovana Stojanovića i Milana Sprema. Obe šanse spadaju u grupu takozvanih stopostotnih. Prvu je promašio novajlija iz Obrenovca Stojanović . Na polovini igrališta oduzeo loptu jednom igraču ČSK-a, pretrčao 40-tak metara, pokušao da dribla golmana Tankosića koji je iz tog duela ipak izašao kao pobednik. Drrugu veliku priliku propustio je da realizuje Spremo kada je iz neposredne blizine prebacio prazan gol.

Na današnjoj utakmici nisu nastupili Pekarić, Tumbasević, Poletanović, Ivanić i Vranješ.

 

 

http://www.mojklub.rs/vojvodina/utakmice/prikaz_statistike_meca?id_meca=1990&id_sporta=2