jovaniv

 

 

Fudbalski klub „Vojvodina“ u novu sezonu ulazi sa jasnim opredeljenjem. Ekipa će biti formirana isključivo od fudbalera koji su ponikli u Omladinskoj školi „crveno-belih“ i aktuelnog igračkog kadra. Vojvodina više nema pravo da se igra sa svojim imenom i reputacijom trošeći ogroman novac na dovođenje skupih pojačanja i tako klizi u finansijsku propast. Plan rukovodstva Voše je da se klub u narednom periodu stabilizuje u svakom smislu i da afirmiše mlade i talentovane igrače iz svoje škole. U tom smislu su već učinjeni konkretni koraci licenciranjem fudbalera iz omladinskog i kadetskog pogona. Imamo puno poverenje u rad Branislava Novakovića i njegovih saradnika iz Omladinske škole „Ilija Pantelić“, a ovu tvrdnju ne treba posebno potkrepljivati. Dovoljno je samo da vidite broj naših igrača u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije.-kaže sportski direktor Mladen Jovanić.

Nekolicina igrača će narednu sezonu provesti na „kaljenju“ u drugim klubovima.
Reč je o golmanu Emilu Rockovu koji će na dvojnu registraciju braniti za Slogu iz Temerina i Georgiju Iliću za koga još uvek tražimo klub. Igranje na takozvanu dvojnu registraciju znači da ih Vojvodina u svakom momentu, ukoliko to potrebe tima iziskuju, može vratiti u pogon.
Milan Spremo je na pozajmici u novosadskom Proleteru u čijim redovima će provesti narednih godinu dana.-zaključuje Jovanić.

BOBA NOVAKOVIĆ PONOVO „CRVENO-BELI“

Dete Vojvodine i sad već bivši član Spartaka, Slobodan-Boba Novaković od sutra će ponovo biti u svom crveno-belom dresu. Uprava kluba i odlični vezista postigli su dogovor pa će Novaković pojačati konkurenciju u veznom redu Vojvodine.