Mlađi kadeti Vojvodine

 

Mlađi kadeti Vojvodine (generacija 2001) igrali su nerešeno 0:0 sa ekipom Vardara iz Skoplja, u prvom kolu grupe D na Turniru prijateljstva 2017.

I ove godine, u etno selu Stanišić kod Bijeljine održava se tradicionalni Turnir prijateljstva za mlađe kategorije. Prošle godine, pobednički pehar pripao je ekipi Vojvodine, a crveno-beli su i ove godine pozvani da budu deo ovog lepog sportskog događaja.

Turnir je počeo danas, a u prvom kolu grupe D, ekipa koju predvodi trener Aleksandar Radunović igrala je nerešeno 0:0 protiv ekipe Vardara iz Skoplja. Pored Voše, u grupi D nalaze se još Osijek i Sarajevo, koji su danas takođe odigrali međusobni meč i koji je završen pobedom tima iz Hrvatske rezultatom 0:2.

U drugom kolu, mlađi kadeti Vojvodine sutra od 13:45 časova igraju protiv Osijeka, a meč će direktno biti prenošen na prvom kanalu televizije Sport klub. Plasman u polufinale izboriće samo pobednici grupa.

Vojvodina je protiv Vardara nastupila u sastavu: Barjaktarov, Dimitrijević, Vasiljev, Miljan, Marjanović, Matković, Topić, Đurić (od 44. Pevač), Šavija, Nijemčević, Grek (od 57. Cicmil).