Mlađi omladinci Kjota i Vojvodine

 

Mlađi omladinci Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe Kjoto Sanga, u prvom kolu grupne faze na Međunarodnom omladinskom kupu u Japanu.

Ekipa Vojvodine nastupila je u sastavu: Toroman, Bjeković, Mandić, Mitrović, Jeličić, Tegeltija (od 80. Radić), Savić, Milijašević, Milovanović (od 45. Kurtiši), Nešković i Zukić.

U prvom poluvremenu, igralo se uglavnom na sredini terena, a crveno-beli su priliku za vođstvo imali posle odličnog prodora Mandića po levoj strani, kada je odigrao povratni pas na oko osam metara od gola rivala, a tamo Zukić nije uspeo da najbolje zahvati loptu, pa je šansa propala. Tokom drugih 45 minuta, mlađi omladinci Voše nametnuli su se kao dominantniji tim na terenu i uspeli da stvore nove dobre prilike preko Zukića (dva puta) i Savića, ali su svaki put igrači Vojvodine bili zamalo neprecizni, pa je utakmica završena bez pogodaka.

U drugom meču prvog kola ove grupe, Kavasaki Frontale i Šapekoense su igrali nerešeno 1:1. U drugom kolu, crveno-beli će se sastati sa ekipom brazilskog Šapekoensea, a taj meč će se igrati takođe u Naganu od 11 časova po lokalnom vremenu.

Inače, pred početak današnje utakmice, intonirana je himna Republike Srbije „Bože pravde“, a kako je to izgledalo, možete pogledati u sledećem prilogu: