Grbovi FK Mladost i FK Vojvodina

 

U 27. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Mladosti u Lučanima.

Tekstualni prenos meča od 14 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Mladost: Rosić – B. Milošević, I. Milošević, Šatara, Pešić – Tumbasević, Pavlović, Jovanović, Dimić – Radivojević, Trifunović.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Vukasović, Saničanin, Antić – Putinčanin, Jovančić, Arsić – Kalezić, Vinsent, Mihajlović.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 500 gledalaca, među kojima su i oko 40 navijača Vojvodine.

4. minut: Saničanin je šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

19. minut: Zbog prekršaja nad Radivojevićem na sredini terena, žuti karton u timu Vojvodine dobio je Ivan Lakićević.

23. minut: Jovančić je šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

26. minut: Mihajlović je uputio volej udarac sa oko 20 metara, ali je i ovoga puta lopta otišla daleko van okvira gola.

29. minut: I Arsić je šutirao sa oko 22-23 metra, ali je lopta po zemlji otišla van okvira gola.

31. minut: Vojvodina je imala odličnu priliku za pogodak. Kalezić je ušao u šesnaesterac i šutirao, jedan igrač Mladosti je uspeo da ga izblokira, ali je potom do lopte došao Vinsent i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta otišla preko prečke.

32. minut: Zbog prekršaja nad Kalezićem na oko 40 metara od svog gola, žuti karton u timu Mladosti dobio je Bogdan Milošević.

35. minut: Vojvodina je imala još jednu sjajnu priliku za gol. Golman Mladosti Rosić je slabo zahvatio loptu pri ispucavanju, što je iskoristio Mihajlović i glavom je dodao do Jovančića, koji je šutirao sa pet-šest metara, ali je čuvar mreže domaćina uspeo paradom da zaustavi taj udarac.

36. minut: GOL! Vojvodina je ipak došla do prednosti. Posle centaršuta Kalezića sa desne strane, Mihajlović je u padu zahvatio loptu i sa sedam metara je prosledio u mrežu.

37. minut: Dimić je šutirao sa oko osam-devet metara iskosa, ali pravo u golmana Rockova.

44. minut: Vukasović je šutirao sa oko 35 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

48. minut: Kalezić je šutirao sa oko 21-22 metra, ali je lopta otišla preko prečke.

51. minut: Voša je propustila novu odličnu šansu na utakmici. Vinsent je ušao u šesnaesterac i idealno proigrao Arsića, koji je šutirao sa oko osam metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Takođe, izvršena je prva izmena u timu Mladosti: izašao je Petar Jovanović, a ušao Lazar Jovanović.

53. minut: Posle oštrog pasa po zemlji od strane Lakićevića, Mihajlović je u padu uputio udarac sa oko dva metra iskosa, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.

54. minut: Nakon kornera za Mladost, do lopte je došao Šatara i šutirao sa oko pet metara iskosa, ali je Rockov uspeo da odbrani. Zbog pokušaja da nakon toga iznudi jedanaesterac, Miloš Šatara je dobio žuti karton.

55. minut: Posle centaršuta sa desne strane, udarac glavom sa oko pet metara iskosa je uputio Trifunović, ali je lopta otišla van okvira gola.

56. minut: Nakon još jednog centaršuta sa desne strane, Trifunović je uputio još jedan udarac glavom iz gotovo identične pozicije, a ovoga puta je lopta prošla svega nekoliko centimetara pored stative.

59. minut: Posle kontranapada, Jovančić je u šesnaestercu proigrao Arsića, koji je šutirao sa oko 10 metara, ali je Rosić uspeo da odbrani.

63. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Mladosti: izašao je Stefan Dimić, a ušao Obiora Odita.

64. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Vasko Kalezić, a ušao Nemanja Subotić.

66. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:2! U kontranapadu, Mihajlović je odigrao pas do Vinsenta, koji je sjajno prošao pored svog čuvara, izašao sam ispred Rosića i rutinski ga savladao.

68. minut: Posle duela između Janka Tumbasevića i Lazara Arsića na sredini terena, došlo je do međusobnog koškanja između igrača dva tima, zbog čega su obojica dobili po žuti karton.

70. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Stefan Mihajlović, a ušao Lazar Zličić.

71. minut: Arsić je šutirao sa oko 35 metara, ali je Rosić s lakoćom uhvatio loptu.

76. minut: Zličić je šutirao sa oko 18 metara, ali je Rosić izbio loptu u korner.

77. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Mladosti: izašao je Miloš Trifunović, a ušao Badara Bađi.

78. minut: Posle centaršuta Tumbasevića sa desne strane, Pavlović je uputio udarac makazicama, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

82. minut: Mladost je imala odličnu priliku da smanji rezultat. Posle centaršuta Radivojevića sa desne strane, Odita je šutirao sa svega pet metara, Rockov je odbranio, a potom je Odita još jednom uputio udarac, ali je pogodio Putinčanina, nakon čega je Rockov uhvatio loptu.

87. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:3. Arsić je odlično proigrao Vinsenta u šesnaestercu, koji je preciznim udarcem sa desetak metara iskosa poslao loptu u dalji ugao gola Rosića.

88. minut: Izvršena je treća izmena i u timu Vojvodine: izašao je Lazar Arsić, a ušao Ranko Veselinović.

Utakmica je završena.