obrazac-za-slike---vesti

 

 

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv budimpeštanskog Honveda, u redovima Vojvodine podigla je stepen mobilizacije na najviši nivo. Uprkos povoljnom rezultatu sa prvog susreta među „crveno-belima“ nema opuštanja i sve misli i snage usredsređene su ka 90 minuta na stadionu „Jožef Božik“ koji će dati odgovor da li će Voša nastaviti svoj evropski put.
Trener Vojvodine Marko Nikolić u uvertiri pred duel sa „armejcima“ kaže :

-Malo mi se ne dopada ambijent koji je stvoren nakon prve utakmice u Novom Sadu u smislu da svi očekuju nekakav lagan prolaz Vojvodine u naredno kolo. U klubu smo podigli mobilnost na maksimalni nivo. Igrači su apsolutno svesni težine zadatka koji nas u revanšu očekuje i mislim da gore od želje da se potvrde i u Budimpešti i pokažu da ono što su pokazali na „Karađorđu“ nije bio splet srećnih okolnosti već jednog ozbiljnog rada i odnosa.
Samopouzdanja imamo, dobro smo pripremljeni i žarko želimo da našim navijačima omogućimo najmanje 6 utakmica u Evropiu.
Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje ali smo zbog svih navedenih razloga optimisti.
Svi igrači su u kombinaciji za sastav izuzimajući Nastića koji je kažnjen utakmicom neigranja i Ađirua kojem i pored urednog i na vreme podnesenog zahteva, mađarske vlasti nisu odobrile vizu.

Utakmica na stadionu „Jožef Božik“ igra se u četvrtak 25. 07. 2013. sa početkom u 20:30 časova, a očekuje se da će Vojvodinu u Mađarskoj bodriti najmanje 500 najvatrenijih simpatizera.

Što se tiče navijača Vojvodine koji neće biti na stadionu „Jožef Božik“  za sada je sigurno da će Radio Novi Sad direktno prenositi ceo tok susreta na svom prvom programau. Reporter će biti Dan Fracile.

http://youtu.be/MSYSwwMqTB4